به گزارش
خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران،محمود علوي وزير اطلاعات در حاشيه جلسه هيئت دولت با اشاره به عفو زندانيان از سوي مقام معظم رهبري افزود: عفو زندانيان از سوي مقام معظم رهبري اتفاق ميافتد و مقام معظم رهبري همواره زندانيان را مورد عفو خود قرار دادهاند.
علوي تصريح كرد: در گذشته نيز عفو زندانيان انجام شده و اين يك اقدام مسبوق به سابقه بوده و در آينده نيز شاهد اين مسئله خواهيم بود.
وزير اطلاعات با اشاره به ايجاد نگاه اميدوارانه به جامعه و مردم خاطر نشان كرد: مقام معظم رهبري حكم پدر جامعه را دارد و قطعا ايشان و همه اركان نظام به دنبال استمرار اين وضعيت و ايجاد روحيه اميدوار كننده در ميان مردم هستند.
وي اظهار داشت: طبيعتا نظام ما و نظام اسلامي اين است كه علاقه مند نيستيم كسي در زندان باشد همان گونه كه تمايل نداريم كسي در بيمارستان بستري شود.
علوي تاكيد كرد: در عيد غديرخم خبرهاي خوشي از آزادي زندانيان اعلام خواهد شد كه جزييات آن به سمع و نظر مردم خواهد رسيد.
وي با اشاره با اينکه دکتر روحاني درخواستي را درباره افزايش آزادي زندانيان به رهبر معظم انقلاب داده است تصريح کرد: من کليات را عرض کردم ممکن است در جزئيات همه چيز وجود داشته باشد.
انتهاي پيام/