آیت الله سید احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران گفت که مردم حضور باشکوهی در راهپیمایی داشتند و جواب ترامپ را دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین نیک خوی متین ـ آیت الله سید احمد خاتمی خطیب نماز جمعه تهران در خطبه‌های امروز نماز جمعه تهران اظهار کرد: منتظر واقعی آن کسی است که از دینش پاسداری می‌کند. منتظران پای دین و ارزش هایمان بایستید چرا که خداوند برای همه منتشران دین پاداش‌های بزرگی را دیده است. این اعتقاد بین‌المللی اسلامی است و همه مذاهب حضرت مهدی ارواحنافداه را قبول دارند و این اعتقاد ستون فقرات شیعی است.

آیت الله خاتمی با ذکر آیاتی از کلام الله مجید و دیگر کتب آسمانی به وعده الهی برای حکومت بقیه الله الاعظم (عج) اشاره کرد و گفت: روز حکومت خوبان بر جهان روز حکومت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است.

آیت الله خاتمی بیان کرد: بهترین و زیباترین سخن را درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن رهبری عنوان کردند و من هم چند نکته را می‌گویم. این حضور، حضوری همگانی بود و ۴۰ هزار شهر و روستا و عشایر در راهپیمایی شرکت کردند. جوانان با نشاط آمدند. این حضور همگانی اختصاصی ایرانی است. این راهپیمایی میلیونی برای ماست.

پیام انقلاب به نسل‌های بعدی منتقل شده است

وی افزود: پیام انقلاب به نسل‌های بعدی منتقل شده و طبق تحقیقات، امسال راهپیمایی از سال‌های گذشته پر شکوه‌تر بوده است. وقتی دشمن تهدید می‌کند حضور مردم هم باشکوه‌تر می‌شود. مردم آمدند و جواب ترامپ را دادند. ترامپ تئوری مرد دیوانه را اجرایی می‌کند و می خواهند مردم را بترسانند. مردم ما هم، تو را که دوست داری دیوانه بخوانند همین مردم تو را دیوانه‌تر خواهند کرد.

خطیب نماز جمعه تهران گفت: پیام اتحاد مردم بسیار دل انگیز بود. اختلاف سلیقه همیشه وجود دارد، اما مردم ما اتحاد را منتشر کردند و گفتند پای انقلاب ایستاده‌اند. مردم بی پرده و صریح گفتند ما مشکلات داریم و مسائلی وجود دارد، اما انقلابمان را دوست داریم و این یعنی بصیرت.

آیت اله خاتمی تاکید کرد نکته دیگر سخنان صریح و راهگشای رئیس جمور بود که عنوان کردند که اگر ترامپ اهل مذاکره است این غلط‌ها چه است و عنوان کرد که پیام رهبری فصل الخطاب همه مسائل است.

آیت الله خاتمی درباره سخنان ترامپ اظهار کرد: ترامپ در سایت خود موضوع اعمال فشار حداکثری را مطرح کرده. این البته برای امروز و دیروز نیست و این فشار حداکثری را ۴۵ سال است دارند و این فشار شما نفرت حداکثری مردم ایران را نسبت به شما دارد.

سرنوشت شما سرنوشت فرعون است و به آرزویتان نخواهید رسید

خطیب نماز جمعه تهران همچنین گفت: ترامپ گفته ایران حامی گروه‌هایی مانند مقاومت و حماس است و ایران از گروه‌های تروریستی حمایت می‌کند. اما این را بدانید تروریست شما هستید. ۱۵ ماه بمب بر سر مردم غزه انداختید و شما تروریست هستید که با افتخار جنایت می‌کنید و کودکان را می‌کشید.

وی افزود: گفتند سپاه پاسداران یک گروه تروریستی است. این را بدانند که نیرو‌های مسلح ما جهادگران جان بر کف هستند که از خاک کشورشان دفاع می‌کنند. این‌ها مبارزان با تروریست‌هایی هستند که شما تشکیلشان دادید. بدانید سرنوشت شما سرنوشت فرعون است و شما خواهید مرد و به آرزویتان نخواهید رسید.

آیت الله خاتمی تاکید کرد: درباره کوچاندن مردم غزه باید بگویم که ترامپ گفته مردم غزه باید به مصر و اردن بروند. سخن از آواره کردن مردم غزه است. شما در ۱۵ ماه جنگ نتوانستید این‌ها را آواره کنید. از این پس هم نخواهیم توانست و فرهنگ مقاومت زمینتان زده و همچنان باعث نابودی شما می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
بی توجهی دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس عامل اصلی مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور بوده است و نه تحریم ها آمریکا و اروپا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
اگر فشار‌های اقتصادی و معیشتی حاصل توطئه و برنامه‌ریزی دشمنان است سوال اینجاست که پس چرا دولتمردان از سال 1392 تاکنون با دشمنان مذاکره، گفت وگو، ملاقات، دیدار و همکاری می کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
کشف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت خصوصی در بندرعباس/ بخش خصوصی عامل اصلی مشکلات مردم و کشور بوده است و نه تحریم های آمریکا و اروپا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
وام بدون ضامن بگیرید | کدام بانک‌ها وام بدون ضامن می‌دهند؟ جزئیات و نحوه دریافت وام بدون ضامن و نام بانک‌هایی که وام بدون ضامن به متضایان پرداخت می‌کنند، اعلام شد.
و این در حالی است که بانک‌ها از بهمن ماه سال 1400 تاکنون وام 50 تا 100 میلیونی بدون ضامن برای بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نمی‌کنند و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور در زمان دولت حسن روحانی ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور در زمان دولت پزشکیان۲۰۰ برابر افزایش یافته است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۵ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
مشکل اصلی ما با انقلاب اسلامی نیست و از سال ۱۳۵۷تاکنون هم نبوده است مشکل اصلی ما گرانی و حقوق پایین که متأسفانه هیچ کاری برای حل مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور نکردن چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۳ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
گوشت ۳۰۰ درصد گرون شده
امسال تورم در ایران همچنان بالای ۵۵ درصد است سوال اینجاست که پس چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی فقط ۲۰ درصد افزایش یافته است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
آیا رای دادن مشکلی از مردم در گرانی مسکن . تورم و ... را حل میکنه ؟؟؟
۱۹:۵۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
آیا رای دادن مشکلی از مردم در گرانی مسکن . تورم و ... را حل میکنه ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
بارها هشدار دادیم که شبکه ANT TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان باکو حق دخالت و مداخله در امور داخلی ایران را ندارد.
بارها هشدار دادیم که شبکه GUNAZ TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان باکو حق دخالت و مداخله در امور داخلی ایران را ندارد.
آمریکایی ها دهان شان را در شبکه ANT TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان باکو ببندند.
آمریکایی ها دهان ...شان را در شبکه GUNAZ TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان باکو ببندند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
در پاسخ به عراقچی ناتوان و عاجز وزیر امور خارجه
مشکل آب دریاچه ارومیه و مشکل داخلی کشورمان چه ارتباطی و ربطی به مجری بی ادب شبکه ANT TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان باکو جنایتکار دارد هر روز به بهانه های مختلف به حکومت نظام جمهوری اسلامی اهانت، توهین، بی احترامی و خیانت می کند ولی متأسفانه دولت، مسئولان، وزیر امور خارجه ناتوان عاجز و نمایندگان مجلس هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
سردار سلیمانی، فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق و هشت تن دیگر، بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا و با شلیک موشک‌های پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند. سوال اینجاست که پس چرا ترامپ از ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ تاکنون محاکمه نشده است پس سازمان های بین المللی کجا هستند و چکار می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷

به دولت جدید آمریکا اعتماد نداریم. به دولت جدید سوریه اعتماد نداریم. به دولت جدید لبنان اعتماد نداریم.

آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و کانادا باید در مورد جنایات صهیونیست‌ها پاسخگو باشند دولت‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و کانادا با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه باید پاسخگو باشند.


سوال اینجاست که نیروهای نظامی آمریکا جنایتکار از سال 2001 تاکنون در منطقه ما چه غلطی می کنند؟ سوال اینجاست که نیروهای نظامی آمریکا جنایتکار از سال 2003 تاکنون در منطقه ما چه غلطی می کنند؟ پس ایران متأسفانه از سال 2001 تاکنون در مورد حضور نیروهای آمریکایی در منطقه کوتاهی کرده است. و ما باید آمریکایی ها تهدید و تحریم کنیم و نه آمریکایی ها هر روز ایرانی ها تحریم و تهدید می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
دولت لبنان به طور مستقیم، علنی و آشکار از دولت ترکیه دستور می گیرد. لبنان هم مانند سوریه به ایران خیانت کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۴ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان آغاز گفتگوهای ایران و اروپا مشخص شد پس متآسفانه ایران از سال 1392 تاکنون از گفتگوهای با اروپا هنوز هم درس عبرت نگرفته است و باز هم با دنبال گفت وگو با اروپا جنایتکار است.

لفو تحریم ها به دست آمریکا و نه اروپا
اروپا ثابت کرد و نشان داد که نوکر آمریکا است.
پس مذاکره و گفت وگو ایران با اروپا باز هم غلط و اشتباه است.
نتیجه مذاکره و گفت وگو ایران با اروپا از سال 1392 تاکنون صفر!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
رئیس جمهور فرانسه در حالی از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران انتقاد می کند که ظاهرا فراموش کرده رژیم صهیونیستی با برخورداری از ده‌ها کلاهک هسته‌ای، هیچگونه نظارت بین‌المللی را برنمی‌تابد و با سوابق سیاهی از اشغالگری و تجاوز نظامی، مهمترین منبع تهدید علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی به شمار می‌رود.
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته مخابرات منطقه تهران از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
۱۶:۲۳ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
بعد از 36 ماه و 27 روز است که متاسفانه هنوز موفق به دریافت وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن نشده‌ام و هیچ مسئولی هم در‌این‌باره پاسخگو نیست.
به بانک مرکزی و هم دیوان شکایت کردم نتیجه نگرفتم
بازنشسته مخابرات منطقه تهران از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
برای شکایت به کجا مراجعه کنم قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود. قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود.
در ضمن ایثارگر و هم جانباز هستم ولی اما امتأسفانه هیچ ارزش قائل نمی شوند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
۱ - پرداخت مانده رفاهیات مناسبتی سال ۱۴۰۱ بازنشستگان مخابرات قرار بود در تاریخ ۲۳ تا ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳ واریز شود ولی اما متأسفانه امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ هست هیچ خبری واریز نیست چرا؟
۲ - پرداخت مانده رفاهیات مناسبتی سال ۱۴۰۲ بازنشستگان مخابرات قرار بود در تاریخ ۲۵ تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ واریز شود ولی اما متأسفانه امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ هست هیچ خبری واریز نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۷ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟ به خاطر ناتوانی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس! در مجلس شورای اسلامی بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر نماینده درخانه ملت حضور دارند و فقط متأسفانه ۱ و ۲ نفر از حق و حقوق بازنشستگان شرکت مخابرات دفاع و حمایت می کنند سوال اینجاست که پس بقیه نمایندگان مجلس درخانه ملت چکار می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران
۱۹:۱۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
شرکت مخابرات ایران ۳۴ ماه است که متأسفانه افزایش تفاوت معوقات کمک هزینه خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را پرداخت نمی کند چرا
هیچ کسی هم از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون در شرکت مخابرات ایران، مخابرات منطقه تهران، دولت، مجلس و… پاسخگو و جوابگو نیستند و نبودن چرا؟
جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران
جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران می گوید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
همه رسانه های داخلی در این مدت 38 ماه شبانه روز مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات را در سراسر کشور چاپ کرده اند ولی اما متأسفانه کسی پیگیری و رسیدگی نکرده اند و هنوز هم توجهی نمی کنند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
در موقع خصوصی سازی در شرکت مخابرات، شبکه خبر و... شعار سر می دادند به بازنشستگان شرکت مخابرات سهام عدالت می دهند ولی متاسفانه از ۱۸ آبان ماه سال ۱۳۸۸ تاکنون هنوز هم هیچ خبری از سهام عدالت نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
سوال اینجاست که چرا دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس از دی ماه سال1400تاکنون به مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور هیچ کاری نمی کنند و سکوت کرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
در پاسخ به رئیس هیئت مدیره مخابرات ایران
در پاسخ به مدیر عامل شرکت مخابرات ایران
بودجه مبلغ 50 تا 70 میلیون تومانی حقوق کارکنان رسمی شرکت مخابرات ایران چگونه و چطور تامین می شود ولی متاسفانه پرداخت بودجه تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسرکشور از فروردین ماه سال 1401 تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟
بودجه مبلغ 620 میلیون تومانی پاداش پایان خدمت بازنشستگان شرکت مخابرات ایران چگونه و چطور تامین می شود ولی متاسفانه پرداخت بودجه تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسرکشور از فروردین ماه سال 1401 تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
کشف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت خصوصی در بندرعباس/ بخش خصوصی عامل اصلی مشکلات مردم و کشور بوده است و نه تحریم های آمریکا و اروپا
۱۵:۵۴ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
کشف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت خصوصی در بندرعباس/ بخش خصوصی عامل اصلی مشکلات مردم و کشور بوده است و نه تحریم های آمریکا و اروپا
Iran (Islamic Republic of)
آمریکا جنایتکار نباید در امور داخلی کشور مان دخالت کند
۱۵:۰۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
آمریکا جنایتکار نباید در امور داخلی کشور مان دخالت کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
حق بازنشستگان تامین اجتماعی را بدهید امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ هست لطفا بنویسید چرا سازمان تأمین اجتماعی، تاکنون مابه‌التفاوت افزایش همسان‌سازی بازنشستگان در ۷ ماه اول سال جاری را پرداخت نکرده است؟ کاربر محترم ، پاسخ شما به این نظر با موفقیت دریافت شد.
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
سیاستِ تولید بحران سیاستی کهنه ونخ نما وورشکسته است!! با این هیزم نمی توان تنور بحران های داخلی وخارجی را گرم نگه داشت !!
Iran (Islamic Republic of)
برجام را باید از سال 1397 تاکنون لغو می کردند و همه مشکلات مردم و کشور هم تاکنون حل وفصل می شد.
۱۱:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
برجام را باید از سال 1397 تاکنون لغو می کردند و همه مشکلات مردم و کشور هم تاکنون حل وفصل می شد.
Iran (Islamic Republic of)
سرباز اسلام
۰۸:۰۵ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
سلام
خطيب محترم در كفر پيشه بودن ترامپ شكي نيست اما خطاب ديوانه در ادبيات معول گفت وشنود جايز نيست اندكي تامل مسير را كوتاهتر وهزينه را كمتر مي كند
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۰۶:۵۱ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
توقعی نیست!!!فعلاً سیب زمینیِ بی رگ پادشاهی می کند !!!
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۰۶:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
ترویج فرهنگ توهین وافترا بجای فرهنگ دیپلماسی خطر ناک است!! بیشتر از این ادامه ندهید!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
فعلا گرانی را دریابید
Iran (Islamic Republic of)
آمریکا، انگلیس و کانادا باید در مورد جنایات صهیونیست‌ها پاسخگو باشند
۰۰:۱۴ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
آمریکا، انگلیس و کانادا باید در مورد جنایات صهیونیست‌ها پاسخگو باشند
دولت‌های آمریکا، انگلیس و کانادا با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه باید پاسخگو باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
چشم ابلاغ میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
چشم عباس آقا.
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۲۳:۵۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
خدا بداد این ملت برسه!!!
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
هرچی دولت تو یه هفته ببافه تولید کنندگان بحران تو روز جمعه پنبه می کنند!!!!
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۲۳:۵۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
هر دم از این باغ بری می رسد!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ایران اگر به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک می‌شود و ما هم همه جانبه استقبال می کنیم
۲۰:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
ایران اگر به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک می‌شود و ما هم همه جانبه استقبال می کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
موضوع در مورد پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی، بازنشستگان کشوری، بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح
متأسفانه در کشورمان به اصطلاح اسلامی قانون و عدالت رعایت نمی شود چرا؟
کسانی که بیش از 10، 15، 20 و 25 سال حق بیمه پرداخت کردند در سال 1402 مبلغ 2 میلیون و 500 هزارتومان عیدی دریافت کردند.
کسانی که 30 الی 35 سال حق بیمه پرداخت کردند در سال 1402 مبلغ 2 میلیون و 500 هزارتومان عیدی دریافت کردند.
آیا این بی قانونی و بی عدالتی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
عیدی به همه بازنشسته ها باید یک ماه حقوق پرداخت شود
۱۹:۲۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
عیدی به همه بازنشسته ها باید یک ماه حقوق پرداخت شود

بیش از 45 سال از انقلاب گذشته است ولی اما متأسفانه عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1392 با 30 الی 35 سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه مبلغ 2 میلیون و 500 هزار تومان است چرا؟

بیش از 46 سال از انقلاب گذشته است ولی اما متأسفانه عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی با 30 الی 35 سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه مبلغ 3 میلیون تومان است چرا؟
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
کشورمان به بمب اتم نیاز دارد و نه برجام
برجام از سال 1394 تاکنون مشکلات مردم و کشور را 1000 برابر بیشتر کرده است.
برجام دیگر به درد مردم ایران و کشور ایران نمی خورد
برجام از سال 1394 تاکنون دخالت و مداخله آمریکا و متحدانش در امور داخلی ایران را بیشتر کرده است.
مذاکره، توافق هسته ای و برجام تاکنون در سراسر کشور یک فاجعه برزگی ایجاد کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۹ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
متأسفانه 100 درصد فقط همه مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور به خاطر ناتوانی، کوتاهی و بی مدیریتی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است و نه تحریم های آمریکا و اروپا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
و این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا جنایتکار در باره سلاح هسته‌ای متهم است نه مدعی
آمریکا جنایتکار خودش انواع سلاح های ممنوعه، بمب اتمی و بمب خوشه ای در اختیار دارد چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
عراقچی خیانتکار باز هم به عمان می‌رود
۱۷:۱۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
عراقچی خیانتکار باز هم به عمان می‌رود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
خیلی ببخشید این حرفها یعنی چه؟؟؟
توی این شرایط فقط مردم ضربه میبینن زیر فشار تحریم و گرانی...
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۶:۴۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
شما می دانید که این مرد دیوانه است.واز دست دیوانه هر کاری بر می آید و چه بسا کشور ما را بمباران اتمی کند .پس عاقلانه ترین کار این است که سر به سر دیوانه نگداریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
ترامپ غمار بازی عاقبتش جز این نیست توهم زدی و کشورت را نابود میکنی
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۶:۳۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
مشکل بنده در سازمان تأمین اجتماعی و... هیچ ارتباطی و ربطی به دلار، تحریم های آمریکا و اروپا که ندارد و تاکنون هم نداشته است پس 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی، سکوت و بی توجهی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
از اسفند ماه سال 1402 تاکنون علیه سازمان تامین اجتماعی و... بیش از 999 هزار بار رسانه ها شکایت و اعتراص کرده ام ولی اما متآسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
متأسفانه 100 درصد فقط همه مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشست ها، مردم و کشور به خاطر ناتوانی، کوتاهی و بی مدیریتی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است و نه تحریم های آمریکا و اروپا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
ینی چه؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
ینی ما عاقل هستيم
Iran (Islamic Republic of)
جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران می گوید پیش ۲ روز
۱۶:۱۹ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران می گوید پیش ۲ روز
شرکت مخابرات ایران ۳۴ ماه است که متأسفانه افزایش تفاوت معوقات کمک هزینه خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را پرداخت نمی کند چرا
هیچ کسی هم از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون در شرکت مخابرات ایران، مخابرات منطقه تهران، دولت، مجلس و… پاسخگو و جوابگو نیستند و نبودن چرا؟
جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
سلام
واریز مبلغ بن خواربار وسایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات که سال ها ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اساس جدول زمانبندی از ۲۳ دی ماه تا ۳۰ دی ماه واریز شود پس چه شد !!!
امروز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ هست که متاسفانه تا کنون واریز نشده است ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۷ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
برو کلاتو بنداز هوا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
۱ - پرداخت مانده رفاهیات مناسبتی سال ۱۴۰۱ بازنشستگان مخابرات قرار بود در تاریخ ۲۳ تا ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳ واریز شود ولی اما متأسفانه امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ هست هیچ خبری واریز نیست چرا؟
۲ - پرداخت مانده رفاهیات مناسبتی سال ۱۴۰۲ بازنشستگان مخابرات قرار بود در تاریخ ۲۵ تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ واریز شود ولی اما متأسفانه امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ هست هیچ خبری واریز نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
۱۸:۰۲ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
شرم آور و تاسف بار است که متأسفانه شرکت مخابرات ایران در این مدت ۱۴ ماه در ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ برای بنده فقط مبلغ ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کمک هزینه خوار بار واریز کردن بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
فعلا به اقتصاد خدومان برسید بعد ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
و این در حالی است که متأسفانه سازمان ملل خیانتکار خودش از سال 1945 تاکنون عامل اصلی جنایت های آمریکا و متحدانش درمنطقه و جهان بوده است.
و این در حالی است که متأسفانه شورای امنیت سازمان ملل خیانتکار خودش از سال 1945 تاکنون عامل اصلی جنایت های آمریکا و متحدانش درمنطقه و جهان بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
نفست از جای گرم بلند میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
و این در حالی است که ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارجه شده است و هم ترامپ با خروج غیر قانونی از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
پس ترامپ در مورد توافق هسته ای برجام متهم است و نه مدعی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
و این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا جنایتکار در باره سلاح هسته‌ای متهم است نه مدعی
آمریکا جنایتکار خودش انواع سلاح های ممنوعه، بمب اتمی و بمب خوشه ای در اختیار دارد چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
غنی سازی 60 درصدی اورانیوم توسط ایران خیلی کم است غنی سازی ایران هم مانند کشورهای اروپایی باید 90 تا 100 درصد باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
شما لطف کن از اون ۱۰٪ مایه بذار. به کل مردم‌ایران که اکثزیتن کاری نداشته بش که اصلا حسابت نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
مردم همیشه پشتیبان و قدر شناس انقلاب و روحانیت هستندسپاس فراوان از امام جمعه محترم جناب آیت الله خاتمی عزیز که همیشه بیانات روشنگرانه اش راه گشای امور بوده،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
ترامپ از سال 1396 ثابت کرد و نشان داد که به دنبال مذاکره با نیست و تاکنون هم نبوده است.
ولی اما متأسفانه دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس 100 درصد فقط به دنبال مذاکره با ترامپ و آمریکایی ها بودن و هنوز هم هستند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
مردم ایران وقتی انتخاباتي فعلا در کار نیست شما نه تنها عزیز نیستید بلکه دیوانه و مقصر اوضاع کشور هستين
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
اظهارات تهدیدآمیز جدید مقام دولت ترامپ جنایتکار علیه ایران، دخالت و مداخله در امور داخلی است و هم 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت، وزیر امور خارجه، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
آخرین اخبار