به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛ حسن پارسايي دیروز در آيين اختتاميه جشنواره استاني تئاتر ايلام اظهار كرد: تئاتر در واقع مي تواند يك مسئله اجتماعي را بررسي و با رويكردي مخاطب محورانه، معاني و مضامين خاص را به جامعه منتقل كند.
وي ادامه داد: تئاتر مي تواند كاستي ها و كمي هاي جامعه را در قالب هنر نمايش و ديالوگ ها نشان دهد.
اين استاد تئاتر با اشاره به اينكه در دوران معاصر رويكردهاي تئاتر متفاوت از گذشته است، تاكيد كرد: حيطه هنر به ويژه هنر تئاتر گسترده بوده و تئاتر يك هنر اجتماعي است، هنرمندان در نهايت تعامل و دوستي و رقابت هاي سالم از همديگر بياموزند، ياد دهند و در مقابل هم قرار نگيرند.
وي بيان كرد: يكي از ويژگي هاي تئاتر رويكرد انتقادي به جامعه و عملكردهاي جامعه است كه بايد اين مورد در اجراها، متن ها و ديالوگ هاي گروه هاي نمايشي مورد توجه قرار گيرد و با ارائه راهكار در خدمت جامعه قرار گيرد.
عضو هيات داوران بيست و هفتمين جشنواره استاني تئاتر ايلام گفت: در استان ايلام ظرفيت بالايي در عرصه تئاتر به ويژه در بخش بازيگري وجود دارد كه با آموزش هاي اكادميك مي تواند در سطح كشوري رشد نموده و حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.
پارسايي ياداور شد: بايد از امكانات مربوط به اجراي و نمايش هاي عمومي براي پيشرفت و هنرمندان اين عرصه گام برداشت و رويكردي تعامل آميز مسوولان و هنرمندان ايجاد شود و بايد تلاش كرد كارگاه براي طراحي صحنه و دكور در مركز استان ايجاد و از نظر تئوريك آموزش هاي لازم ارائه شود.
وي با اشاره به اينكه بايد اين بستر براي هنرمندان ايلامي فراهم شود، گفت: اگر امكانات لازم در اختيار هنرمندان قرار گيرد در سطح كشور از جايگاه بالاتري برخوردار خواهند شد.
پارسايي در پايان از مسوولان خواست كه در نگاه نو به تئاتر از هنرمندان هنرهاي نمايشي در راستاي ترويج فرهنگ غني اسلامي و ايراني حمايت كنند./س