سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود: تعداد رشتههای دکتری تخصصی دانشگاه از دو سال گذشته تا به الان از پنج رشته دکتری به 40 رشته رسیده و جهش داشته است در همین راستا فعالیت هیئت علمی دانشگاه این جهش علمی را ثابت کرده است.
وی گفت: در این دانشگاه 15 رشته تخصصی در چهار دانشکده تخصصی از جمله دانشگاه علوم زراعی، دانشگاه علوم دامی و شیلات، دانشگاه مهندسی زراعی و دانشگاه منابع طبیعی تقسیم میشوند.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه سه پژوهشکده در این دانشگاه در حال فعالیت هستند، گفت: پژوهشکده اکوسیستم خزری، ژنتیک و زیست فناوری و پژوهشکده استفاده از ماهواره در علوم کشاورزی از جمله این پژوهشکدهها است.
وی عنوان کرد: این دانشگاه میتواند به عنوان خاستگاه پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری در کشور مطرح شود و تاسیس پژوهشکده بینالمللی ژنتیک و زیست فناوری در حال پیگیری است.
سلیمانی به پردیس بینالملل دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: این پردیس سال گذشته در کیلومتر 10 جاده ساری نکا افتتاح شد و در 12 کد رشته در مقطع دکتری و فوق لیسانس دانشجو میپذیرد و زمینه برای جذب دانشجویان خارجی فراهم است که میتواند ایجاد درآمد ارزی برای کشور داشته باشد./س