همایش ملی قارچ‌شناسی درختی و بهار نارنج در دانشگاه در سال 93 برگزار می‌شود.

معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری یکی از 3 دانشگاه تخصصی کشور محسوب می‌شود.

رضایی افزود : 521 مقاله پارسال از اعضای هیات علمی این دانشگاه در مجلات بین‌المللی ISI ، ISC و ژورنال‌ها چاپ شده است.

معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: این دانشگاه از سال 87 توانسته استقلال خود را به دست آورد و از رشد مطلوبی برخوردار بوده و سرانه اعضای هیات علمی 5 مقاله است در حالی که این رقم در دانشگاه‌های بزرگ 2 تا 3 مقاله است.

رضایی با عنوان اینکه ژورنال با گرید علمی و پژوهشی چاپ شده که 3 ژورنال به زبان فارسی و یک ژورنال به زبان لاتین است افزود: در سال جاری نیز مجوز چاپ 6 ژورنال اخذ شد که با احتساب قبل تعداد ژورنال این دانشگاه به رقم 10 رسید.

به گفته وی : در حال حاضر 45 هزار نسخه کتاب در کتابخانه دانشگاه کشاورزی ساری موجود است و امسال 5 هزار کتب فارسی ، 187 کتاب لاتین و 2 هزار کتاب الکترونیک خریداری شدز/.

برچسب ها: همایش ، ملی ، ساری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.