به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابطعمومی خانه هنرمندان ایران، انجمن تصویرگران در کنار کلاسهای ترمی تصویرگری خود، با همکاری خانه هنرمندان ایران اقدام به برنامهریزی مجموعه آموزشی کوتاه مدت «اتاق روشن» کرده است. این مجموعه آموزشی قرار بود از 16 تا 23 شهریور در خانه هنرمندان ایران برگزار شود اما به دلیل فرصت کم ثبتنام و برخی موارد دیگر، از سوی کمیته آموزش انجمن مورد بازنگری قرار گرفت و زمان برگزاری آن به 16 تا 23 مهر موکول شد.
«اتاق روشن» درسهایی در تصویرگری ادبیات داستانی است که در سه بخش برنامهریزی شده است و میتواند در طول یک هفته تصویرگران و علاقهمندان را با مباحثی حرفهای و تخصصی از تصویرگری آشنا کند.
در بخش اول که به صورت نظری و با عنوان «تصویرگری؛ تولد یک هنر» برگزار می شود، کارگاه های آموزشی «مخاطبشناسی کتاب کودک و نوجوان» سه شنبه 16 مهر توسط «مهنوش مشیری»، «جشنوارههای بینالمللی تصویرگری، رویکردها و اهداف» پنجشنبه 18 مهر توسط «سحر ترهنده»، «تاریخچه تصویرگری در ایران» شنبه 20 مهر توسط «علی بوذری» و «معرفی انواع کتابسازی کتابهای تصویری و مصور» دوشنبه 22 مهر توسط «مرتضی زاهدی» برگزار می شود. این کلاس ها در تاریخ های یاد شده از ساعت 15 تا 17:20 در سالن استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می شود.
در بخش دوم که به صورت نظری و با عنوان «سفر طولانی اثر از متن تا تصویر» برگزار می شود، کارگاه های آموزشی «کشف درونمایه داستان برای تصویرگری» سه شنبه 16 مهر توسط «کیوان عسگری»، «تعامل مدیر هنری و تصویرگر؛ وظایف و اهداف» پنجشنبه 18 مهر توسط «کیانوش غریبپور»، «چگونگی انتخاب تکنیک برای متن»، شنبه 20 مهر توسط «پژمان رحیمیزاده» و «صفحهآرایی کتاب تصویری؛ راهکارها و مشکلات» دوشنبه 22 مهر توسط «علی هاشمی شهرکی» برگزار می شود. کلاس های این بخش در تاریخ های یاد شده از ساعت 17:30 تا 20 در سالن استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می شود.
بخش سوم این دوره که به صورت عملی و با عنوان «تصویرگر و مخاطبانش» برگزار می شود، کارگاه های آموزشی «چگونه برای مخاطب نوجوان تصویرگری کنیم؟» چهارشنبه 17 مهر توسط «عطیه مرکزی»، «چگونه برای مخاطب بزرگسال تصویرگری کنیم؟» جمعه 19 مهر توسط «محمدعلی بنیاسدی»، «چگونه برای مخاطب کودک تصویرگری کنیم؟» یکشنبه 21 مهر توسط «فاطمه رادپور» و ، «چگونه برای مخاطب خردسال تصویرگری کنیم؟» سه شنبه 23 مهر توسط «سحر حقگو» برگزار می شود. کلاس های این بخش در تاریخ های یاد شده از ساعت 10 تا 17 در سالن استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می شود.
برای شرکت در کارگاههای عملی، متقاضی باید با هماهنگی قبلی 5 اثر تصویرگری خود را به همراه رزومه به tasvirgaran@casi.ir ارسال کند.
به هنرجویانی که در یک بخش کامل یا کل مجموعه حضور یابند گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.
بر اساس بسته پیشنهادی انجمن تصویرگران هزینه ثبت نام برای شرکت در کل مجموعه 430 هزار تومان است، اما علاقمندان می توانند تنها در یک یا چند بخش این دوره ثبت نام کنند. بر این اساس هزینه دو بخش نظری 150 هزار تومان، یک بخش نظری 90 هزار تومان، دو کارگاه عملی و یک بخش نظری 230 هزار تومان و بخش عملی (چهار کارگاه عملی) و یک بخش نظری 350 هزار تومان است.
گفتني است؛ علاقمندان میتوانند برای آگاهی بیشتر با تلفنهای 88424320 و 88441049 تماس حاصل نمایند.