پوکی استخوان، بیماری های قلبی از شایع ترین بیماری های امروزی در میان زنان محسوب می شود.

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از شایعترین بیماری هایی که خانم ها در سنین یائسگی به آن دچار می شوند پوکی استخوان است که بایستی مواد غذایی که غنی از کلسیم است را در برنامه غذایی خود قرار دهند چرا که از پوکی استخوان جلوگیری می شود.

وی افزود: خانم های یائسه بایستی در طول روز حداقل از چهار نوبت لبنیات استفاده کنند و این چهار نوبت بایستی شامل یک لیوان ماست، یک لیوان شیر، دو لیوان دوغ و سه چهارم لیوان کشک پاستوریزه باشد.

وی اظهار داشت: بیشترین احتمال پوکی استخوان در سنین یائسگی پدیدار می شود و توده های استخوانی از سنین 50 سالگی به بعد شروع به کاهش تخلیه، سوراخ و در نهایت خالی شدن می کند.

وی اذعان داشت: زنان یائسه بایستی در طول هفته حداقل 2 بار  ماهی استفاده کنند زیرا به دلیل اختلال در هورمون ها ایمنی بدن کاهش می یابد و بایستی با تغذیه صحیح، ایمنی بدن را افزایش داد و تقویت کرد.

وی با خانم های یائسه توصیه کرد جوانه گندم، انواع ویتامین ها، چای سبز، مرکبات و سبزیجات را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار