مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از افزایش بیش ازدو برابری تولید زردآلو در این استان در مقایسه با تولیدات 5 سال گذشته خبرداد .

به گزارش باشگاه خبرنگاران سمنان ، تولید این محصول در استان از 22 هزار و 846 تن در سال 88 امسال به بیش از 50 هزار تن و سطح زیر کشت این محصول با افزایش 24 درصدی نیز از 5 هزار و22 هکتار سال 88 به حدود 6 هزار و 200 هکتار رسیده است .

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: افزایش تولید بیشتر از افزایش عملکرد درواحد سطح حاصل شده است و شهرستان شاهرود با 70 درصد کشت زردآلوی استان،بیشترین سطح زیر کشت و شهرستان دامغان بیست درصد کشت و سایر شهرستان ها هم ده درصد سطح زیر کشت زردآلوی استان را به خود اختصاص داده اند.

رضایی افزود : با توجه به موقعیت استان سمنان در مسیر حرکت غرب به شرق و برعکس و نزدیکی به مراکز عمده مصرف استان های هم مجاور ، حدود 80 درصد زردآلوی استان بصورت تازه خوری مصرف ، به میزان ده درصد نیز به کشورهای آسیای میانه صادر و بقیه در استان مصرف و فرآوری می شود .

قوامی ، شاهرود، رجبعلی ، جهانگیری و نصیری مهمترین ارقام زردآلوی تجاری استان سمنان هستند ./س
برچسب ها: زردالو ، افزایش ، سمنان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.