احمدی فر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش هزینه های آبیاری با به حداقل رساندن تعداد دفعات آبیاری تحقق می یابد.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی آبیاری موجب تامین مقدار رطوبت خاک در حدّی مناسب برای گیاه شده و در نهایت شوری خاک در حوزه ریشه کنترل می شود.
احمدی فر ادامه داد: با برنامه ریزی آبیاری، نیاز خاک به زهکشی نیز کاهش یافته و درنتیجه غرقاب شدن زمین گریبانگیر کشاورزان نخواهد بود.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآورشد: مصرف بی رویه آب برای تولید محصولات کشاورزی باعث هدر رفتن آب می شود.
وی اظهار داشت: تعیین مقدار آب مورد نیاز محصول و مشخص نمودن زمان آبیاری در کاهش مصرف آب موثر است.
احمدی فر تاکید کرد: برنامه ریزی آبیاری را می توان برای تشخیص نیاز آبی گیاهان به چه مقدار و چه زمانی و تولید محصول کافی قلمداد نماییم./س