وی افزود: کافئین قهوه با خاصیت آرامبخش خود موجب پیشگیری از التهاب لثه و محیط دهان می شود و از سویی دیگر جویدن دانه های آن آرواره ها را قوی و بوی بد دهان را رفع می کند.
این متخصص اظهار داشت: ویتامین c موجود در فلفل و کیوی از بروز التهاب و خونریزی لثه پیشگیری کرده ضمن اینکه اسید طبیعی فلفل موجب شستشوی سطح مینای دندان می شود.
طیبی تصریح کرد: همچنین غلات کامل که حاوی هیدارت کربن، فیبر املاح معدنی و ویتامین های گروه B هستند در حفظ و استحکام لثه ها مفید بوده و از طرفی غلات حاوی منیزیم به جذب بیشتر کلسیم موجود در مواد غذای دیگر و سلامت دندانها کمک موثری می کند.
وی خاطر نشان کرد: سبزی های پهن برگ تیره مثل کلم بروکلی، کاهو و اسفناج که کلسیم بیشتری دارند با قلیایی کردن محیط دهان مانع از پوسیدگی دندان می شود و نیز این خوراکی ها حاوی " کلسیفرول" هستند که به جذب بهتر کلسیم کمک می کند.
شایان ذکر است: ماهی ساردین که حاوی اسید چرب امگا 3 است که ضد التهاب بوده و به درمان التهاب لثه ها ناشی از محرک های مختلف عصبی، تغذیه ای کمک می کند مهمترین تاثیر مصرف کرفس، پاک کردن" پلاکهای دهانی" است این پلاک ها زمینه ساز پوسیدگی دندان هستند./ع2