مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند مصرف غذاها با ادویه ی فلفل زیاد باعث جلوگیری از بروز پارکینسون در سالمندان می شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فلفل از بروز سرطان جلوگیری می کند و منبع مناسبی از آنتی اکسیدان هاست که از بروز آلزایمر جلوگیری می کند.

بررسی ها نشان می دهند فلفل دلمه ای و فلفل تند از سبزیجاتی هستند که در تمام فصول وجود دارند و دسترسی به آن ها آسان است.

فلفل داروی اصلی علیه بیماری پارکینسون است که تحقیقات جدید نشان داده است برای بازسازی سلول های از دست رفته حتما این ادویه باید در غذاها به کار رود.

محققان همچنین اعلام کرده اند که مصرف فلفل در سالمندان باعث آرامش اعصاب آنها نیز خواهد شد و روند پیری را به تاخیر خواهد رفت.
برچسب ها: پارکینسون ، فلفل ، ادویه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار