
به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
پیمان پاکزاد گفت: از افراد و واحدهایی که در زمینه تولید غذاهای سودمند و ارگانیک در استان فعالیت میکنند، حمایت میکنیم و از طرف معاونت غذا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای تمامی اصناف غذایی و لبنی در صورت تمایل و درخواست،شناسه بهداشتی صادر میشود.
وی با تاکید براینکه حمایت معاونت این دانشگاهموجب میشود کهکسب و کارهای ساده به سمت دروازههای بزرگ صنعت و پیشرفت حرکت کنند، تصریح کرد: مواد غذایی طبیعی سرشار از آنتی اکسیدانها و مواد مفید است و امروز سمتوسوی مراکز علمی و پزشکی در تمام دنیا به سمت مصرف این محصولات است.
به گفته پاکزاد،این دانشگاه به حمایت از تولیدکنندگان محصولات ارگانیک و طبیعیدر قالب فرآوری و بستهبندی محصولات آنها با نشان سیب سبز اقدام میکند و تلاش میشود که تمامی صنایع غذایی استان با رعایت ضوابط قانونی، به سمت کاری علمی پیش روند./س