سرپرست نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به حمایت از تولیدکنندگان محصولات ارگانیک و تمامی اصناف غذایی و لبنی در قالب بسته‌بندی محصولات و صدور شناسه بهداشتی اقدام می‌کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

پیمان پاکزاد گفت: از افراد و واحدهایی که در زمینه تولید غذاهای سودمند و ارگانیک در استان فعالیت می‌کنند، حمایت می‌کنیم و از طرف معاونت غذا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای تمامی اصناف غذایی و لبنی در صورت تمایل و درخواست،شناسه بهداشتی صادر می‌شود.

وی با تاکید براینکه حمایت معاونت این دانشگاهموجب می‌شود کهکسب و کارهای ساده به سمت دروازه‌های بزرگ صنعت و پیشرفت حرکت کنند، تصریح کرد: مواد غذایی طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و مواد مفید است و امروز سمت‌وسوی مراکز علمی و پزشکی در تمام دنیا به سمت مصرف این محصولات است.

به گفته پاکزاد،این دانشگاه به حمایت از تولیدکنندگان محصولات ارگانیک و طبیعیدر قالب فرآوری و بسته‌بندی محصولات آن‌ها با نشان سیب سبز اقدام می‌کند و تلاش میشود که تمامی صنایع غذایی استان با رعایت ضوابط قانونی، به سمت کاری علمی پیش روند./س


برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.