به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ یک مطالعه جدید نشان داده است استفاده از مایعات میوه ، سبزیجات،غلات و حبوبات می توانند از بروز سرطان های مختلف تا 40 درصد پیشگیری کنند.
گفتنی است فیبرها از رشد میکروب ها جلوگیری کرده و به دلیل کالری پایینی که دارند برای بدن مفید هستند.
میوه و سبزیجات در برابر سرطان مقاومت می کنند و موجب بازسازي سلول های تخریب شده می شوند.
گفتنی است، میزان ابتلا به سرطان در خانم ها و آقایانی که رژیم غذایی صحيحي دارند بسیار کم است و به ندرت دچار سرطان می شود.