به گزارش
گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، حميدرضا تقوي نژاد معاون استراتژي و برنامه ريزي ايران خودرو با بيان اين مطلب، گفت: روند توليد ايران خودرو نشان دهنده افزايش سهم راناست و ميزان توليد ايران خودرو در مرداد امسال، نسبت به تيرماه، از افزايش دو درصدي برخوردار بوده است.
وي افزود: در پنج ماهه نخست امسال، پژو پارس، باردو و رانا نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزايش فروش داشته و پارس از اين نظر در رده اول قرار دارد.
تقوي نژاد از افزايش 124 درصدي فروش داخلي مرداد نسبت به تيرماه خبر داد و گفت: فروش داخلي مرداد امسال نسبت به مرداد سال گذشته، 28 درصد افزايش يافته است.
معاون استراتژي و برنامه ريزي ايران خودرو با اشاره به تشديد تحريم هاي بين المللي و عملياتي شدن تحريم هاي صنعت خودرو، گفت: با تلاش كاركنان و مسوولان ايران خودرو در عرصه هاي توليد و خودكفايي، هم زمان با سرعت گرفتن توليد محصولات برند ملي، ركورد فروش رانا در تيرماه شكسته شد.
وي تصريح كرد: رانا با فروش چهارهزار و 148 دستگاه در تيرماه سال جاري و كسب سهم 35 درصدي از فروش اين ماه، در جايگاه پرفروش ترين محصول ايران خودرو در تيرماه قرار گرفت و فروش 11 هزار و 650 دستگاهي آن نشان مي دهد كه از هر سه دستگاه خودروي فروخته شده ايران خودرو، يك دستگاه رانا بوده است.
تقوي نژاد مجموع فروش رانا در سال گذشته را 9هزار و 384 دستگاه ذكر كرد و گفت: هم زمان با ثبت بيش ترين ركورد فروش ماهانه اين محصول در تيرماه، ركورد فروش سالانه نيز درهمين ماه با رسيدن به 9هزار و 915 دستگاه شكسته شد.
معاون استراتژي و برنامه ريزي ايران خودرو، فروش تعدادي پنج ماهه تجمعي سال جاري را 126 هزار و 163 دستگاه عنوان كرد و گفت: فروش ريالي در اين پنج ماه 25 هزار و 872 ميليارد ريال بوده كه نسبت به همين دوره در سال گذشته چهار درصد افزايش نشان مي دهد.
وي افزود: بر خلاف سال گذشته كه عراق مقصد بيش از 95 درصد صادرات بود، در چهار ماهه نخست سال جاري، مقاصد صادراتي ايران خودرو، قزاقستان، ونزو ئلا، تركمنستان و اوكراين هستند و براي نخستين بار 34 دستگاه رانا به اوكراين و قزاقستان صادر شده است.
تقوي نژاد سطح كيفيت 405، پارس و سمند را بر اساس سطوح كيفیت جديد اعلام شده از سوي شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران، در سال جاري خوب ذكر كرد و با اشاره به سخت گيرانه شدن معيارهاي كيفيت در سال 92، اظهار داشت: معيار سطح كيفيت خيلي خوب از 63 در سال 91 به 60 در سال جاري ارتقا يافته و در بين محصولات آديت شده، سمند و گراندويتارا هر يك با يك امتياز، بيشترين بهبود كيفيت را نسبت به ماه ارديبهشت داشته و كم ترين انحراف از برنامه پايان سال مربوط به تندر است.
وي فروش تجمعي ايساكو در چهار ماهه اول سال 92 را سه هزار و 240 ميليارد ريال ذكر كرد كه نسبت به سال 91 به ميزان 35 درصد و نسبت به سال 90 به ميزان 77 درصد افزايش نشان مي دهد.
تقوي نژاد از اجراي 15 پروژه صنعتي سازي و افزايش ظرفيت با بودجه تخصيصي 1871 ميليارد ريال وميانگين پيشرفت فيزيكي 72 درصد خبر داد كه تاكنون 58 درصد مبلغ مذكور پيشرفت بودجه اي داشته است. پروژه هاي توسعه محصول و قواي محركه نيز با جذب 20 درصد از بودجه 3826 ميليارد ريالي تخصيصي، تاكنون 69 درصد پيشرفت فيزيكي داشته اند.
انتهاي پيام/