دكتر يعقوب قنواتي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اسيد آمينه تريپتوفان موجود در موز، ضمن كاهش افسردگي و بهبود خلق و خو در كاهش سطح استرس و بروز بيماريهايي مثل سرطان بسيار موثر است.
وي افزود: همچنين اين ميوه حاوي پتاسيم فراوان است كه در كاهش سطح فشار خون تصلب شرائين و سكته مغزي نقش شاياني دارد.
اين متخصص خاطرنشان كرد: به گفته محققان، مطالعات جديد نشان داد احتمال ابتلا به سرطان كليه تا حد زيادي با مصرف مكرر سبزيجات و ميوه ها بويژه موز كاهش مي يابد.
قنواتي ياد آور شد: زناني كه 6 - 4 بار در هفته، موز مي خورند تا 50 درصد كمتر در معرض ابتلا به بيماري مذكور قرار مي گيرند.
وي اظهار داشت: منيزيم و اسيد فوليك موز موجب رشد بافتهاي بدن، توازن املاح و مايعات و تقويت ماهيچه هاي قلب مي شود.
اين متخصص رژيم درماني تصريح كرد: همچنين اين ميوه سرشار از مواد نشاسته و قندي است كه موجب آرامش مي شود و توصيه شده زنان باردار و بيماران دوره نقاهت، هفته اي 6 موز مصرف كنند.
گفتني است: موز در شفافيت و رطوبت پوست، نقش شاياني دارد، روغن و ويتامين هاي اين ميوه همراه با روغن بادام براي نرمي و در خشش مو بسيار موثر است./ ح