کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جویدن دانه‌های هِل می‌تواند بوی بد دهان را رفع کند.

نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: دانه هِل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.

وی تشریح کرد: ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نخواهد بود.

نقشی از تاثیر هِل در برطرف شدن سوء هاضمه گفت و ادامه داد: تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان مقدار مصرف زياد هِل را براي روده ها مضر می دانند.

وی اظهار داشت: استفاده از دَم کرده دانه هِل برای برطرف شدن زخم های دهان نیز توصیه شده است.

نقشی با اشاره ای به کاهش استرس با استفاده از هِل تاکید کرد: بررسی‌ها حاکی از آن است که دانه هِل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد./س

 

برچسب ها: هِل ، بوی بد ، دهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.