احمد ساعدی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هر فردی بایستی در خوردن هر نوع مواد غذایی تعادل را برقرار سازد و بیش از حد از یک نوع مواد مغزی استفاده نشود.
وی افزود: برخی از میوه ها همچون گلابی، سیب، آناناس، پرتقال حاوی قندهای ساده ای هستند و افرادی که بیش از حد از این میوه های شیرین استفاده می کنند گلوکز و فروکتوز موجود در آنها به مدت زیاد ترشح به موقع انسولین را مختل کرده که در این حالت این افراد دچار چاقی و در نهایت به دیابت دچار می شوند.
وی عنوان کرد: میوه هایی همچون گلابی و گیلاس تاثیر چندانی در بالای بردن قند خون ندارد.
وی در ادامه گفت: برخی از میوه ها همچون توت فرنگی و کیوی تا حدی قند خون را در افرادی که از این میوه ها استفاده می کنند بالا می برد.
ساعدی به افرادی که به بیماری دیابت دچارند توصیه کرد: در خورده میوه های شیرین احتیاط کنند./ح