پاکستان روز چهارشنبه يک ديپلمات ارشد هند را احضار کرد و مراتب اعتراض خود را درخصوص کشته شدن يک سروان ارتش پاکستان در تيراندازي نظاميان هندي، اعلام کرد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين‌هوا ، مقامات نظامي اعلام کردند اين سروان ارتش پاکستان در تيراندازي نيروهاي هندي در امتداد خط کنترل در منطقه کشمير کشته شد و يک نظامي ديگر پاکستاني نيز در اين تيراندازي زخمي شد.
اين جديدترين رويداد در مجموعه درگيري هاي فزاينده در امتداد خط کنترل در منطقه کشمير است. اين درگيري ها تنش هاي ديپلماتيک بين هند و پاکستان را افزايش داده است.
پاکستان و هند سال 2003 ميلادي آتش بس اعلام کرده بودند، با اين حال، نيروهاي دو کشور هم اکنون به طور عادي به سوي يکديگر شليک مي کنند. دو کشور همچنين يکديگر را به نقض آتش بس متهم مي کنند.
وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد : معاون فرستاده عالي هند به اسلام آباد امروز توسط وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض جدي پاکستان در خصوص تيراندازي شب گذشته نظاميان ارتش هند در بخش شاکما در منطقه کارگيل که به شهادت يک سروان ارتش پاکستان و زخمي شدن يک نظامي ديگر منجر شد، به وي ابلاغ شد.
در بيانيه اي آمده است پاکستان نگراني جدي خود را از نقض مکرر آتش بس طي هفته گذشته در خط کنترل در کشمير توسط ارتش هند و افزايش تنش که براي صلح و ثبات در منطقه غير سازنده و زيان آور است، ابراز کرد.
 در ادامه اين بيانيه آمده است : در حالي که پاکستان به روندي سازنده، پايدار و نتيجه بخش از تعامل پايبند است، از هند مي خواهد تدابيري جدي و معتبر را براي جلوگيري از نقض آتش بس بيشتر اتخاذ کند و تنش ها را فرو بنشاند .
برچسب ها: بین الملل ، پاکستان ، هند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار