نويسنده به تحولات عراق، سوريه، لبنان و فلسطين اشاره مي کند و مي افزايد: غرب بسيار در قبال تحولات درمانده شده است.
اين گزارش در خصوص انتخابات ايران و پيروزي دکتر روحاني هم مي افزايد: اخيرا باز شاهد ساده لوحي بي منتهاي غرب در قبال ايران در واکنش سياستمداران و رسانه ها به انتخاب حسن روحاني به رياست جمهوري ايران بوديم که از وي به عنوان يک ميانه رو تمجيد کردند که ممکن است باب روابط بهتر بين ايران و غرب را بگشايد.
آنچه به نظر ميرسد بسياري ها در غرب از درک آن عاجزند، اين است که روحاني مانند احمدي نژاد ايجادکننده " قدرت واقعي" در ايران است. روحاني بيش از بيست سال از صحنه گردانان اصلي ايران بوده که در قلب مراکز نظامي، امنيتي و اطلاعاتي آن کار کرده است.
اين گزارش در ادامه بررسي سوابق دکتر روحاني مي نويسد: روحاني در دهه 80 معاون رئيس ستاد مشترک نيروهاي مسلح ايران و سپس شانزده سال دبير شوراي عالي امنيت ملي بود. بين سالهاي دو هزار و سه تا دو هزار و پنج او مذاکرات هسته اي را هدايت کرد. او به محض آنکه در ماه ژوئن به رياست جمهوري انتخاب شد روشن کرد که ايران به هيچوجه برنامه هسته اي اش را متوقف نخواهد کرد.
وي همچنين تأکيد کرد که ايران همچنان از حکومت بشار اسد حمايت خواهد کرد.
نويسنده ديلي تلگراف همچنين از انتصاب حسين دهقان بعنوان وزير دفاع جديد و همچنين مصطفي پورمحمدي بعنوان وزير دادگستري ابراز خشم کرد.
ديلي تلگراف در پايان اين گزارش مي نويسد: بدين ترتيب خطرناکترين کشور در خاورميانه براي منافع غرب ايران است و غرب نبايد خود را گول بزند.