به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فست فودها به دليل چربي ترانس زيادي که دارند باعث افزايش سرعت در روند پيري ميشوند.
گفتني است فستفودها روي کروموزومهاي انسان تاثيرات مخربي ايجاد ميکند و اين تاثيرات منفي ممکن است نسل به نسل منتقل شود و روي سلول هاي بدني تاثير گذار باشد.
شواهد بسياري نشان ميدهند که مواد به کار رفته در فستفودها باعث آسيب رساندن به سلولهاي پوستي ميشوند و در نهايت منجر به سرطان پوست خواهد شد.
بررسيها نشان ميدهند، سرطان پوست شايعترين سرطان امروزي است که يکي از دلايل اصلي آن مصرف بيش از حد فستفودهاست.
پزشکان توصيه ميکنند فستفودها حداکثر يک بار در هفته بايد مصرف شود.