![دانشمندان توانایی تصمیمگیری مغز را رمزگشایی کردند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339150_700.jpg)
وی، با بیان اینکه اجرای طرحهای مشاغل خانگی و استقبال مردم برای مصرف گوشتهای بدون انتی بیوتیک ،همچنین استفاده از سامانه تهویه هوای ضد عفونی کننده از دلایل افزایش تولید مرغ ارگانیک بوده است افزود: از این مقدار مرغ سالم همچنین سالانه 100 میلیون تخم مرغ و دو هزارو 250 تن گوشت سالم و بدون انتی بیوتیک تولید شده که 10 درصد ان به استان های همجوار ارسال شده است.
هیبتیان گفت: امسال تولید مرغ صنعتی در این استان به 23 هزار تن رسیدکه نسبت به پارسال 40 درصد افزایش داشت./س