به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، انجیر خشک یک منبع بسیار خوب کلسیم برای رشد استخوان های سالم در کودکان و نوجوانان است و بهترین میان وعده برای بیماران عصبی و خوردن آن به افراد عصبی و تند مزاج توصیه می شود چراکه حاوی مقادیر بالایی از ویتنامین های ب 1، ب 2 و ب 3 است.
برای جرم گیری و سفید شدن دندان هایتان و همچنین تقویت لثه لازم است روزی دو مرتبه دندانهایتان را با سوخته انجیر که به صورت گرد در می آید مسواک کنید.
انجیر در معالجه بیماران مبتلا به روماتیسم مزمن و ناراحتی های کبدی مفید بوده و خون را از مواد مضری چون اوره، چربی، کلسترول و اسید اوریک پاک می کند و همچنین فیبر موجود در انجیر برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید است.
خوردن انجیر با پسته و بادام برای تقویت حافظه و قدرت تعقل و تفکر سودمند است./ب