کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: مصرف گوجه فرنگی سبب جلوگیری از ابتلا و یا مبارزه با بیماری هایی مانند دیابت نوع دو، حملات قلبی، گرفتگی های عروق، انواع سرطان مانند سرطان پوست و پروستات، چاقی مفرط، بیماری های مزمن مانند روماتیسم، افسردگی، بیماری های عفونی و بیوست می شود.
امینی با اشاره به اینکه وجود پتاسیم در گوجه فرنگی به کنترل فشار خون کمک می کند، افزود: مصرف مستمر گوجه فرنگی، فرآورده ها و عصاره های آن به دلیل دارا بودن خواص بی شمارمانند ویتامین c کمک زیادی به حفظ و احیای سلامت افراد می کند.
به گفته کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛ استفاده منظم از گوجه فرنگی در روز به سلامت قلب و عروق کمک کرده و از بروز حملات قلبی می کاهد.
امینی یا تأکید بر اینکه گوجه فرنگی از سبزیجات پرمصرف تابستانی بوده که سرشار از ویتامین، املاح معدنی، پتاسیم، فیبر غذایی، رنگدانه گیاهی و لیکوپن است، افزود: در طب سنتی گوجه فرنگی و عصاره های آن به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهاب آن از بروز برخی بیماری های مزمن مانند روماتیسم پیشگیری می کند.
وی یادآور شد: برای افرادی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند گوجه فرنگی مناسب است./ع