بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش آگاهی از نیازهای طیور و رعایت نمودن راهکارهای اقتصادی در رابطه با پرورش طیور به نوعی کاهش ضرر و زیان را در پی دارد.
وی ضمن بازگو نمودن تعریفی از مدیریت پرورش طیور تشریح کرد: شناسایی نیازهای واقعی طیور و رفع این نیازها برای تولید بیشتر و راهکارهای اقتصادی برای افزایش سود پرورش دهنده همان مدیریت پرورش طیور است.
بهروزین از عوامل تاثیرگذار در تولید گوشت سفید طیور گفت و ادامه داد: مدیریت تهویه، دما و رطوبت نقش مهمی در تولید و سلامتی گلّه ایفا می کند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مدیریت تهویه عملی است که درآن تهویه به بهترین شکل امکانپذیر بوده و گرد و غبار و گازهای سمّی و آلوده از سالن مرغداری خارج و هوای تازه جایگزین آن می شود.
وی با بیان دمای مناسب برای تولید بهینه مرغان افزود: دمای مناسب دمایی است که مرغان بهترین تولید را از خود نشان داده و بدن آنها در مقابل آن دما کوچکترین واکنش و استرسی را نداشته باشد، بنابراین مدیریت دما را می توانی ایجاد دمایی مناسب با بهره وری کامل از سوخت و انرژی قلمداد نماییم.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: رطوبت مناسب، درصدی از رطوبت است که در مجاورت ان طیور بهترین تبادلات تنفسی را انجام داده و بالاترین مقاومت را در مقابل ویروس ها و باکتری ها از خود نشان می دهند.
بهروزین تاکید کرد: نقص هر یک از این عوامل، مرغدار را با مشکل جدی رو به رو ساخته و ضمن کاهش میزان تولید به تولید کننده آسیب های سنگینی وارد خواهد شد. /س