"علیرضا احمدی"، کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار ادبیات
باشگاه خبرنگاران گفت: بحث های قرآنی بعد از انقلاب در کشور بسیار پیشرفت داشته و خدمات ارزنده ای در بخش قرآنی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: ایجاد فضاهای قرآنی بخش های قرآنی و کاربردی کردن قرآن در زندگی افراد در دوره پس از انقلاب بیشتر شده ولی باید در جهت مانوس شدن افراد با قرآن بیشتر فعالیت شود.
احمدی عنوان کرد: پرداخت بیشتر تمام شبکه های جمهوری اسلامی به بحث های معارفی بهتر است چرا که مردم با مبانی اسلامی و قرآن همخوانی زیادی دارند و بردن بحث های مذهبی و قرآنی به خانه های مردم از ظاهر به باطن عالی است و این موضوع نیاز به برنامه ریزی دقیق و مدونی در این راستا دارد.
وی در خصوص حال معنوی ماه مبارک رمضان تصریح کرد: ماه رمضان نزدیک یک حس و حال معنوی را ایجاد می کند که انگار وارد حریمی مانند زیارت ائمه اطهار شده ایم.
احمدی افزود: ما همیشه میهمان خداییم و در این ماه که ماه نزول قرآن است مهمان نوازی می شویم.
این کارشناس مذهبی در خصوص شب های قدر و منزلت آن عنوان کرد: تقدیر انسان در شب های قدر قرار گرفته و حضور در این شبها به انسان روحیه خوبی می دهد تا برنامه های درستی را برای آینده خود در نظر بگیرد و گناهان خود را بزداید.
احمدی خاطرنشان کرد: ما باید رفتارهایمان از اخلاق اسلامی و قرآنی استفاده کنیم چرا که اگر الگوگیری ما با توجه به سبک و سیاق اسلامی در همه جهات مانند اخلاق، رفتار، معماری باشد به طور قطع از تمامی کشورهای دیگر موزن تر و موفق تر خواهیم بود چرا که قرآن در تمام عرصه های زندگی نقش آفرین است./ص