۱۸ قصه‌گوی ایرانی در آخرین روز از بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به بیان قصه‌های خود بر روی صحنه تالار مرکزی یزد می‌پردازند.

هشت قصه‌گوی بین‌المللی به ایران و شهر یزد سفر کردند و در بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به بیان قصه‌های خود پرداختند. این قصه‌گویان از قاره‌های آسیا، اروپا و آفریقا روزهای ۲۷ و ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ در تالار مرکزی یزد بر روی صحنه رفتند و در بخش سنتی کلاسیک و مدرن و نوآورانه قصه‌های خود را روایت کردند.

نجوا از کشور اندونزی با قصه‌ای با عنوان «پاهایی که آهو از آن متنفر است»، علی سویلماوی از کشور عراق با قصه‌ای به نام «کاوالوک»، تحسین رحمان از کشور پاکستان با قصه‌ای با عنوان «ماجرای پادشاه و ملکه»، جوما کاجوجا از کشور کنگو با قصه‌ای به نام «کلاغ و روباه» در روز نخست جشنواره که از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود، به قصه‌گویی پرداختند.

در روز دوم نیز هایده حاجه از کشور سوریه با قصه‌ای با عنوان «سرزمین عجایب»، کالیتا لاوازار از کشور روسیه با قصه‌ای به نام «ماجرای شلغم»، رنا محمد از کشور لبنان با قصه‌ای با عنوان «ارباب جنس» در بخش سنتی و کلاسیک و علی کالوت از کشور لبنان با قصه‌ای با عنوان «مرد فریب‌کار مالک روستا می‌شود» در بخش مدرن و نوآورانه به اجرا پرداختند.

همچنین در روز ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ و در صبح آخرین روز جشنواره قصه‌گویان مرضیه آقاخانی از استان البرز با قصه آهوی گردن دراز، زینب صباغ از استان تهران با قصه کلوچه‌های خدا، لیلا ارژنگی از تهران با قصه طلاساز و امام هادی، قصه‌های خود را با حضور کودکان ناشنوا اجرا می‌کنند.

در ادامه نیز لیلا ابراهیمی از استان قزوین با قصه رخت‌خواب خیس، یسنا حیدری از استان هرمزگان با قصه اکسیژن و هم بازی‌هایش، لیلا فرید از استان اردبیل با قصه راز آبگیر، همچنین سیده‌زینب علوی‌اطهر از استان تهران با شوخی با تام در بخش علمی (بین‌الملل)‌ به‌اجرا می‌پردازند.

مینا عابدی از استان قزوین با قصه زنبوره کجا؟کجا؟، نوشین نیک‌راه از استان قزوین با قصه نمک، آناهیتا قربانی از استان گلستان با مردی که لب نداشت و بابک مجیدی‌فر از استان کرمانشاه با قصه ابر مهربان در بخش منظوم(ملی)‌ به رقابت می‌پردازند.

حسن جعفری از استان آذربایجان شرقی، در بخش سنتی کلاسیک پدربزرگ و مادربزرگ(بین‌الملل) با قصه پیروز میدان، هم‌چنین محنا مصدق از استان اردبیل با قصه خوشبخت‌ترین موریانه دنیا، یلدا سالمی از استان بوشهر با قصه موسی و شبان، زهرا یکه‌فلاح از استان قزوین با قصه طوفان در دشت، ریحانه آدینه از استان آذربایجان شرقی با قصه زهرا، خدیجه سلمانی از سمنان با قصه مثل تو بانوی من فاطمه، مهدیس علم‌شاهی از استان قزوین با قصه نسیان در بخش دینی(بین‌الملل) آخرین اجراهای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی را به روی صحنه می‌برند.

اجراهای بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که از ۲۷ بهمن در یزد کار خود را آغاز کرده است صبح روز ۳۰ بهمن به پایان می‌رسد اما عصر همین روز آیین پایانی جشنواره با حضور حامد علامتی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساعت ۱۸ تا ۲۱:۳۰ در تالار مرکزی یزد برگزار می‌شود.

منبع: کانون پرورش فکری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار