تمام افراد با هر قد و وزنی ، احتمال دارد به بیماری نقرس دچار شوند.

دکتر داریوش حافظی، متخصص روماتولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری نقرس در افرادی که دچار بیماری های ناشی از اضافه وزن هستند از جمله دیابت و فشار خون بالا شایع تر است اما وضعیت اقتصادی افراد در ابتلای به این بیماری هیچ نقشی ندارد.

وی افزود: مشخص شده ژنتیک در ابتلا به این بیماری نقش دارد و در صورتیکه والدین فرد مبتلا باشد احتمال ابتلای او چند برابر سایر افراد جامعه است.

وی گفت : هم زنان و هم مردان می توانند در معرض این بیماری قرار بگیرند اما ابتلا مردان به خصوص در سنین پایین تر بیشتر است و همچنین در سنین زیر 50 سال بیماری نقرس در مردان 10 برابر زنان است اما زمانی که به سن یائسگی می رسند، میزان ابتلا مساوی می شود.

 وی اظهار داشت: ابتلا به نقرس ناشی از خوردن گوشت قرمز، به خصوص جگر و برخی ماهی های چرب مثل ساردین و ماهی آزاد که زیاد خوردن اینگونه مواد غذایی باعث افزایش احتمال ابتلا به نقرس می شود اما می تواند در افرادی که حتی اصلاً گوشت نمی خورند مثل گیاه خواران هم دیده شود اما احتمال آن بسیار کم است./ح
برچسب ها: چاقی ، نقرس ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار