مواد نگهدارنده و افزودني‌هاي موجود در مواد غذايي معمولا و نه قطعا در بدن هر فردي بي ضرر است .

هدايت حسيني معاون پژوهشي اسنتيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:‌ هر مواد غذايي كه حاوي مواد نگهدارنده رنگها پايدار كننده ها طعم دهنده ها افزودني ها هستند بايد مراحل علمي خود را طي كنند.

وي عنوان كرد: در بررسي هاي علمي بي ضرر بدون هر يك از افزودني ها براي بدن انسان مورد تاييد قرار مي گيرد و وارد ليست gras مي‌شود.

وي تصريح كرد: اين ليست به معناي موادي كه معمولا براي انسان بي‌خطر و بي‌ضرر است وارد مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: بعد از تاييد ورود به ليست gras از نوع مواد غذايي به شمار مي‌روند كه براي بدن هر فردي بي ضرر است ولي ممكن است در برخي افراد ايجاد حساسيت كند.

معمولا در برخي مواد غذايي مانند: شير طبق قوانين نبايد هيچگونه مواد نگهدارنده داشته باشند و در صورت وجود مواد نگهدارنده در شير كاري غير قانوني است./ع2

برچسب ها: شیر ، مواد ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار