دكتر
مرضيه آشتياني متخصص تغذيه و داخلي در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران
گفت: مصرف بلغور جو با كاهش كلسترول LDL (بد) خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي
را كاهش ميدهد.
وي افزود: همچنين فيبر بالاي جو موجب پيشگيري از ابتلاي افراد به ديابت نوع دو ميشود.
اين متخصص اظهار داشت: سلينيم جو همراه با ويتامين E مثل آنتي اكسيدان در بدن عمل كرده و موجب تقويت سيستم ايمني بدن ميشود.
آشتياني
تصريح كرد: همچنين سلينيم جو در كاهش علائم آسم سودمند و براي اصلاح DNA
مفيد بوده كه باعث كاهش سرطان بويژه سرطان قولون ميشود.
وي خاطر نشان
كرد: زناني كه قبل از دوران يائسگي روزانه حداقل 13 گرم بلغور جو مصرف
ميكنند در مقايسه با زنان ديگر خطر بروز سرطان سينه در آنان 41 درصد كاهش
مييابد./ع2