ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی در استان فارس افزایش داشته است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، رییس سازمان جهادکشاورزی فارس با بیان اینکه ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی استان پارسال از و 6 دهم 2 میلیون تن به 2 و 7 دهم میلیون تن افزایش یافته است افزود: این افزایش به سبب برگزاری همایش های مرتبط و همچنین تدوین کتاب راهبردی توسعه صنایع تبدیلی استان فارس محقق شد.

خرد افزود: توسعه صنایع تبدیلی فارس باید گامی مهم در توسعه این استان تلقی شود و مسوولان برنامه های خود را مبتنی بر محقق شدن این امر برنامه ریزی کنند.

وی گفت: با توجه به این رویکرد افزایش جذب ماده خام در واحدهای صنایع تبدیلی از 2 و 7 دهم میلیون تن به 3 و 7 دهم میلیون تن و بهره برداری از 25 واحد جدید صنعتی برای سال جاری هدفگذاری شده است.

خرد، صنایع تبدیلی را عامل مهمی در فرآوری محصولات کشاورزی دانست و افزود: با ایجاد ارزش افزوده محصولات اولیه، رونق بخش کشاورزی را در پی دارد و به تبع آن محصولاتی کیفی با استفاده از فناوری مدرن به بازار عرضه می شود.

به گفته وی، صنایع تبدیلی با کاهش میزان بیکاری های دائمی و فصلی در مناطق روستایی و توسعه بخش کشاورزی موجب رشد و شکوفایی درسطح کلان اقتصاد می شود./س

برچسب ها: افزایش ، کشاورزی ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.