به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، ماه رمضان با تمام خوبیها و آثار مطلوب جسمی و روحی آغاز شد و مسلمانان بر سفره کرم مینشینند و به رسم بندگی ادب به جا میآورند برخی بندگان خواب شب را بر خود جایز ندانسته و تا سحرگاهان جسم خاکی خود را با تلاوت آیات وحیانی و مناجاتهای عارفانه صیقل میدهند، اما برخی افراد گمانشان بر این است که در راه عاشقی نباید به تغذیه جسم و جان چندان اهمیتی داد، اما غافل از اینکه تداوم این مسئله در بلندمدت ممکن است سلامت آنها را با آسیب جدی روبهرو کند.
براساس نظریههای پزشکی، عادتهای ناصحیح تغذیهای از هرنوع (پرخوری و سوءتغذیه) مشکلات فراوانی به دنبال دارد که بنده را از به جای آوردن رسم بندگی دور میکند و باید به این نکته مهم توجه کرد که تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان که بیش از دو وعده اصلی غذایی نیست میتواند تندرستی و نشاط را بیش از پیش به دنبال داشته باشد.
درحالت عادی بیشترین فاصله بین دو وعده غذایی 8 تا 10 ساعت بیشتر نیست، اما اکنون که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تیر و مرداد یعنی دو ماه گرم از فصل تابستان مقارن شده و مدت زمان روزهداری به 15 ساعت افزایش یافته است، باید روزهداران برنامهریزی منظم و مدونی برای تغذیه مناسب در این ماه داشته باشند تا بتوانند به شایستگی طاعت بندگی را به جای آورند./س