به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان به تازگي دريافتهاند که کودکاني که محصولات لبني کم چرب ميخورند در نوجواني و در دورهي بلوغ بيشتر احتمال دارد دچار چاقي و اضافه وزن شوند.
گفتني است اين پژوهش با بررسي رژيم غذايي کودکان خردسال در يک بازهي زماني 15 ساله بدست آمده است .
بررسيها نشان ميدهند کودکاني که محصولات لبني با 1 درصد چربي در طول روز شامل شير، ماست و پنير مصرف ميکردهاند با درصد بالايي در معرض چاقي قرار دارند در مقايسه با کودکان که محصولات لبني با حدود 2 درصد چربي مصرف ميکنند.
براساس جديدترين يافتههاي پزشکي، پزشکان توصيه ميکنند تا والدين حتما تا حدود سن 2 سالگي به کودکان خود شير و محصولات لبني کم چرب بدهند اما بعد از دو سالگي با تجويز و موافقت پزشک متخصص اطفال ميتوانند آرام آرام و به تدريج محصولات پر چرب لبني به کودکان خود بدهند.
بررسيها نشان داده است استفاده از محصولات لبني کم چرب در دوران کودکي سبب افزايش اشتهاي کاذب در کودکان و مصرف همزمان محصولات قندي و شيريني به همراه شير يا ساير محصولات لبني براي خوشمزه تر کردن مزه آن نزد کودکان ميشود.