در مبحث تاثير تغذيه در پيشگيري از ابتلا به سرطان‌ها نقش سبزي‌ها و ميوه‌هاي سفيد از همه پر‌رنگ‌تر است.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ سبزي و ميوه ها به دليل مواد سلولزي و فيبري كه دارا هستند باعث كاهش بروز سرطان‌هاي مختلف به ويژه سرطان روده و معده مي‌شوند.

بررسي ها نشان مي‌دهند كاهو باعث مي‌شود تا جذب مواد مغذي در بدن افزايش يابد و فيبر موجود در كاهو به روده‌‌ها كمك مي‌كنند تا مواد زائد و سمي را راحت‌تر از بدن دفع كند.

گفتني است در كنار هر غذايي حتما بايد ظرفي از سبزيجات به ويژه كاهو مصرف كنيد.

كاروتنوئيد موجود در كاهو از پيشرفت سرطان جلوگيري مي‌كند و عوارض سرطان‌ها را تا 40 درصد كاهش مي‌دهد كاهو خاصيت ضد سرطاني دارد و به طور چشم‌گيري سلامت بدن را افزايش مي‌دهد.
برچسب ها: کاهو ، سرطان ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.