دبير اجرايي شانزدهمين کنگره علمي اپتومتري ضمن هشدار نسبت به عواقب استفاده از لنزهای چشمی غیراستاندارد گفت: هر نوع لنزی چه مصرف زیبایی داشته باشد و چه درمانی باید تحت نظارت پزشک یا اپتومتریست استفاده و از مراکز مجاز خریداری شود.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران ، سيد رفيع حسيني با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از فروشگاه‌های عرضه کننده اقلام آرایشی و زیبایی اقدام به فروش لنزهای تماسی می‌کنند گفت: این امر تخلف محسوب می‌شود و قطعا قابل پیگیری است.
 
وی تاکید کرد: هر نوع لنزی اعم از زیبایی یا طبی باید تحت نظر چشم پزشک یا اپتومتریست مورد استفاده قرار بگیرد.

 این اپتومتریست با اشاره به اینکه هر لنزی دارای یک سری مشخصات فنی است، تصریح کرد: لنزهای تماسی به علت حساسیت بالایی که چشم دارد باید از کیفیت قابل قبولی برخوردار بوده و استانداردهای موجود را دارا باشند. قطعا لنزهایی که کیفیت بهتری دارند، با موادی ساخته شده‌اند که آسیبی به چشم نرسانند.

دبير اجرايي شانزدهمين کنگره علمي اپتومتري  افزود: علی رغم تمام هشدارهایی که داده می شود برخی  از روی ناآگاهی نسبت به خرید لنزهای چشمی از مراکز غیرمجاز اقدام می‌کنند که می‌تواند عوارض بازگشت ناپذیری را به همراه داشته باشد. زیرا آلودگی‌های موجود قادرند در کوتاهترین زمان ممکن سطح چشم را از بین برده و باعث نابینایی شوند.

حسینی درباره لنزهای مدت دار نیز گفت: لنزهای تماسی به انواع روزانه، ماهیانه و سالانه تقسیم بندی می شوند.

 وی ادامه داد: امروز دنیا به سمت استفاده از لنزهای روزانه در حرکت است، زیرا احتمال انتقال آلودگی از این طریق بسیار کاهش می یابد، اما این اتفاق هنوز در ایران رخ نداده است و علت آن گرانی قیمت لنز است و خرید لنز روزانه برای افراد به صرفه نیست. البته باید در نظر داشت رعایت اصول بهداشتی در صورت استفاده از هر کدام از این لنزها به طور کامل رعایت شود.


بر اساس این گزارش، شانزدهمین کنگره علمی سالیانه اپتومتری از 23 تا 25 مرداد ماه سال جاری به همت انجمن علمی اپتومتری ایران در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44201742تماس حاصل فرمایند.
برچسب ها: لنز ، استاندارد ، کنگره ، علمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار