به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / فیروز فولادی افزود: این میزان مصرف ماهی در مقایسه با سال قبل حدود 10 درصد افزایش نشان می دهد.
وی گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 9/2 کیلوگرم است و شهرستان نیر در سال های گذشته رشد مناسبی را در این زمینه داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر همچنین افزود: مصرف گوشت ماهی به توجه به وجود ماده مغذی روغن امگا سه از سوی کارشناسان تغذیه بسیار مورد تاکید قرار گرفته و باید در سبد غذایی خانوارها جای اصلی خود را پیدا کند.
فولادی گفت: پارسال حدود 300 تن ماهی از استخرهای سردآبی ، گرم آبی و استخرهای پرورش ماهی شهرستان نیر تولید شد.
وی تعداد استخرهای پرورش ماهی و استخر دو منظوره در شهرستان
نیر را 10 مورد ذکر کرد.
مدیر جهاد کشاورزی نیر
افزود: هم اکنون 105 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در بحث
تولید آبزیان ، صید و
صیادی ، حمل و نقل بهداشتی ، تامین خوراک و عرضه ماهیان زینتی در این شهرستان فعالیت دارند.
وی اظهارامیدواری کرد امسال که از سوی مقام معظم رهبری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شده با راه اندازی سایت پرورش ماهیان سردابی 50 تنی تعاونی تولید مهر چهار نیر به این نام جامه عمل بپوشانیم/س.