مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر گفت: سرانه مصرف ماهی در سبد غذایی ‏خانوارهای این شهرستان به 10 کیلوگرم برای هر نفر در سال رسیده است.‏

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / فیروز فولادی افزود: این میزان مصرف ماهی در ‏مقایسه با سال قبل حدود 10 درصد افزایش نشان می دهد.‏

وی گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 9/2 کیلوگرم است و شهرستان نیر در سال های گذشته رشد مناسبی را در این زمینه داشته است.‏

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر همچنین افزود: مصرف گوشت ماهی ‏به توجه به وجود ماده مغذی روغن امگا سه از سوی کارشناسان تغذیه بسیار مورد تاکید قرار گرفته و باید در سبد غذایی خانوارها ‏جای اصلی خود را پیدا کند.‏

فولادی گفت: پارسال حدود 300 تن ماهی از استخرهای سردآبی ، گرم آبی و ‏استخرهای پرورش ماهی شهرستان نیر تولید شد.

وی تعداد استخرهای پرورش ماهی و استخر دو منظوره در شهرستان نیر را 10 مورد ذکر کرد.
مدیر جهاد کشاورزی نیر افزود: هم اکنون 105 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در بحث تولید آبزیان ، ‏صید و صیادی ، حمل و نقل بهداشتی ، تامین خوراک و عرضه ماهیان زینتی در این شهرستان فعالیت دارند.

وی اظهارامیدواری کرد امسال که از سوی مقام معظم رهبری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شده با راه اندازی سایت پرورش ماهیان سردابی 50 تنی تعاونی تولید مهر چهار نیر به این نام جامه عمل بپوشانیم/س.

برچسب ها: نیر ، سرانه ، مصرف ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.