![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران درباره جزئیات این حادثه خونین گفت: عصر روز گذشته سامانه 125 از تصادف خونین 2 دستگاه خودرو تیبا و پژوRD در داخل بهشت زهرا(س) با خبر شد و بلافاصله ایستگاه 50 را به محل اعزام کرد.
وی ادامه داد: نیروهای آتش نشانی پس از رسیدن به محل 2 تن از سرنشینان خودرو تیبا که دچار مصدومیت شده بودند از خودرو خارج کردند همچنین 6 نفر از سرنشینان پژو RD نیز توسط آتش نشانان خارج شدند که متاسفانه زن 65 ساله ای جان خود را در این حادثه از دست داده بود و 5 تن دیگر دچار جراحت شدید شده بودند.
ملکی افزود: در این حادثه آتش نشانان از نشت بنزین خودروها جلوگیری کردند و پس از ایمن سازی محل عملیات به پایان رسید.
** حال مصدومان وخیم گزارش شده است
سخنگوی اورژانس تهران درباره ارائه خدمات امدادی درمانی به حادثه تصادف عصر روز گذشته در بهشت زهرا(س) به خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران گفت: مرکز حوادث و فوریت های پزشکی بلافاصله 5 دستگاه آمبولانس به محل اعزام کرد.
تکنسین های اورژانس پس از رسیدن به بهشت زهرا(س) اقدامات اولیه برای مصدومان را آغاز کردند در بررسی مشاهده شد زن 65 ساله ای به علت شدت جراحات جان خود را از دست داده است و بقیه مصدومان که از ناحیه دست و پا و سر دچار مصدومیت شدید شده بود توسط اورژانس 115 به بیمارستان های فیاض بخش و مطهری انتقال دادند./ز