قائم مقام رئیس رسانه ملی گفت: دارا بودن یک سایت خبری یک نیاز برای باشگاه خبرنگاران در خراسان رضوی بود که این نیاز با افتتاح سایت باشگاه خبرنگاران خراسان رضوی برآورده شد.

رمضان موسوی مقدم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، با باین این مطلب افزود: سایت خبری یک نیاز برای باشگاه خبرنگاران خرااسن رضوی بود که بتواند بسیاری از نیازهای خبری را پشتیبانی کند و همچنین به شناسایی استعداد در میان جوانان بپردازد.

وی افزود: در باشگاه خبرنگاران آموزش های خوبی در حوزه عکاسی، تدوین، خبرنویسی و سایر داده می شود که می تواند ظرفیت خوبی ایجاد کند.

موسوی مقدم با اشاره به اهمیت فضاهای مجازی گفت: فضاهای مجازی در واقع مکمل رسانه های اصلی هستند. رادیو و تلویزیون در صورتی می توانند موفق باشند که در فضاهای مجازی هم حضور داشته باشند./س

برچسب ها: سایت ، باشگاه ، خبرنگاران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.