به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، یک کارشناس تغذیه با اعلام این مطلب گفت:هندوانه منبع قابل توجه ویتامین C و دیگر ویتامین هاست و مقدار کمی مواد معدنی در آن وجود دارد.
شهلا جودت افزود:هندوانه حاوی بتاکاروتن بالایی است و لیکوپن موجود در آن،خطر ابتلا به سرطان های پروستات،ریه و معده،کولون و پانکراس را کاهش می دهد.
وی با بیان این که این میوه تابستانی حاوی ویتامین های B1 و B2 فراوانی است،تصریح کرد:پتاسیم موجود در هندوانه باعث کاهش فشار خون می شود و خطر ابتلا به سنگ های کلیوی را کاهش می دهد./ب