یک منبع امنیتی دولت اردن صبح امروز به نقض حریم هوایی کشور سوریه از سوی شش فروند جنگنده نظامی ارتش آمریکا اذعان کرد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه الدیار لبنان ، این منبع امنیتی افزود :  این جنگنده‌های نظامی ارتش امریکا مدت یک دقیقه در آسمان استان درعا نزدیک مرز اردن و سوریه پرواز کردند و بعد از ورود به عمق پنج‌کیلومتری آسمان سوریه بلافاصله به داخل آسمان و حریم هوایی اردن بازگشتند.
وی دراین‌باره مدعی شد؛ این نقض حریم هوایی سوریه به‌نظر می‌رسد عمدی نبوده و ناخواسته انجام شده باشد چرا که بلافاصله این جنگنده‌ها آسمان استان درعا در سوریه را به مقصد آسمان و حریم هوایی اردن ترک کردند.
این مسئول امنیتی اردنی در ادامه گفت: جنگنده‌های سوریه بلافاصله بعد از کشف این نقض حریم آسمان سوریه در آسمان استان درعا به پرواز درآمدند اما در این چالش جدید هیچ برخورد نظامی گزارش نشده است و جنگنده‌های ارتش آمریکا سالم به حریم هوایی اردن بازگشتند.
گفتنی است این اولین نقض حریم هوایی آشکار و واضح جنگنده‌های ارتش آمریکا به خاک سوریه به شمار می‌آید.






برچسب ها: بین الملل ، اردن ، سوریه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار