به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛ قندي رئيس بخش تحقيقات اصلاح وتهيه بذر مرکز تحقيقات کشاورزي ومنابع طبيعي اصفهان گفت: آقاي نصيري عضوهيئت علمي و پژوهشگر اين مرکز ومجري طرح درمدت 7 سال تحقيق و پژوهش در حدود يک هکتار ايستگاه تحقيقاتي کبورترآباد اصفهان موفق به دستيابي اين رقم جديد شده است.
نصيري مجري طرح هم گفت: مقاوم به کم آبي ، کاهش 20 درصدي مصرف آب و عملکرد بالا در آبياري معمول درمقايسه با رقم هاي تجاري ازمهمترين ويژگيهاي اين رقم کلزا است.
او عملکرد ارقام مختلف کلزا در شرايط معمول را در هرهکتار 3 ونيم تن اعلام کرد گفت: اين رقم جديد کلزا درشرايط خشکسالي با مصرف20 درصد آب کمتر همين عملکرد را دارد.
آقاي نصيري افزود: در شرايط آبياري معمول عملکرد اين رقم جديد تا20درصد بيشتر ازديگر ارقام ديگر است.
عضو هيئت علمي مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي اصفهان گفت : در مناطق گرم و خشک دوره رشد اين دانه روغني 8 ماه از اول مهر تا ابتداي خرداد ودرمناطق سرد 9 ماه از اواخر شهريور تا پايان خرداد است .
کلزا دانه روغني است که پس از زيتون بيشترين کيفيت را بين روغن هاي مايع خوراکي دارد.