به گزارش
باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ مهندس عبدالمجيد هاشم در این باره گفت: نيروگاه سيمره با ۸۸ درصد پيشرفت فيزيكي مراحل پاياني عمليات اجرايي را تجربه مي كند.
وي ادامه داد: سد بتني دو قوسي۱۸۰ متري سيمره با مخزن ۸/۲ ميليارد مترمكعبي به عنوان بلندترين سد استان ايلام داراي نيروگاهي با سه واحد ۱۶۰ مگاواتي و ظرفيت توليد سالانه ۸۵۰ گيگاوات ساعت برق است كه نخستين واحد از آن تا مهرماه نصب مي شود.
مدير امور مهندسي برق و مكانيك طرح سد و نيروگاه سيمره افزود: واحد هاي دوم و سوم اين نيروگاه نيز با ۷۶ درصد پيشرفت در عمليات نصب به ترتيب در ماه هاي آبان و آذر سالجاري تكميل مي شوند.
هاشم بيان كرد: حجم بتن ريزي بدنه سد سيمره حدود ۶۰۰ هزار متر مكعب بوده و هم اكنون عمليات بتن ريزي بدنه و سرريز سد سيمره به پايان رسيده است.
وي به تاثير زياد خشكسالي بر روي آورد حوضه آبريز رودخانه كرخه و خالي شدن ۷۰ درصد ظرفيت سد بزرگ كرخه در سال گذشته اشاره و يادآور شد: با وجود اينكه در سال گذشته سد سيمره هنوز به مرحله آبگيري كامل نرسيده بود اما بر اساس دستور وزارت نيرو حدود ۶۵۰ ميليون متر مكعب از آب ذخيره شده در اين سد به منظور تامين آب كشاورزان استان هاي ايلام و خوزستان و همچنين حل مشكلات پايين دست رهاسازي شده است.
مدير امور مهندسي برق و مكانيك طرح سد و نيروگاه سيمره تاكيد كرد: تامين آب تنظيم شده براي پايين دست يكي از اهداف اصلي احداث سد سيمره بود كه پيش از آبگيري كامل اين اقدام بخوبي انجام شده است.
سد و نيروگاه سيمره در حد فاصل دو استان ايلام و لرستان بر روي رودخانه سيمره و ۴۰ كيلومتري شمال غربي شهرستان دره شهر احداث شده و تاكنون بيش از ۹۰ درصد پيشرفت فيزيكي دارد. /س