
علیرضا قاسمی در همایش مدیریت مصرف آب با حضور معاونین و مدیران امور آب و فاضلاب بر ضرورت آمادگی کامل و هماهنگی دقیق بین کلیه واحدها و بخشهای شرکت تأکید کرد و از همه کارکنان خواست تا با تلاش مضاعف و احساس مسئولیت بالا، نقش خود را در توزیع پایدار آب به ویژه در پیک مصرف ایفا کنند، وی از همه خواست تا با تمام توان برای گذر از شرایط سخت تابستان ۱۴۰۴ تلاش کنند.
قاسمی در این جلسه، بر نظارت و پایش مستمر شبکههای توزیع، خطوط انتقال، ایستگاههای پمپاژ، تصفیهخانههای آب و تأسیسات الکتریکال و مکانیکال تأکید کرد و افزود: کنترل مخازن ذخیره آب و اطمینان از وجود حجم ذخیره کافی آب به ویژه برای مواقع اضطراری از جمله قطعی برق و یا وقوع حوادث در تأسیسات پمپاژ و انتقال از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی از کلیه مدیران و کارکنان خواست تا با جدیت تمام، تمهیدات لازم را که در جلسات متعدد تنش آبی اتخاذ شده است با جدیت دنبال کنند و برنامه زمان بندی دقیق و عملی برای پاسخگویی به افزایش قابل پیشبینی در تقاضا و مصرف آب و بررسی و تقویت ظرفیتهای ذخیرهسازی آب در نقاط مختلف را اجرا نمایند.
لزوم فرهنگسازی مصرف بهینه آب با توجه به افزایش تقاضا در تابستان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بر تقویت اطلاعرسانی تأکید کرد و گفت: افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفه جویی آب از طریق رسانههای محلی، شبکههای اجتماعی و صداسیما با هدف فرهنگسازی مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه تکانی صورت گیرد.
وی، تشویق مشترکان به صرفه جویی را مثمر ثمر دانست و گفت: این اقدام با هدف ایجاد انگیزه و ترغیب مشترکان به استفاده از راهکارهای ساده صرفه جویی در مصرف آب از طریق ارائه طرحهای تشویقی و ارائه راهکارهای کاهش مصرف در دستور کار قرار گیرد.