سليمان فلاح، کارشناس توسعه روستايي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: توليد و مصرف دو عرصه مهم اقتصادي هر کشور است.
وي با اشاره به اينکه اقتصاد مقاومتي بايد متناسب با فرهنگ و نياز جامعه تعريف شود گفت: قدم اول در اقتصاد مقاومتي شناسايي نخبگان بومي است.
اين کارشناس توسعه افزود: رفتن به مناطق بومي شناخت نيازهاي انها با استفاده از چارت نيازي آن منطقه مي تواند در شناسايي نخبگان بومي راهگشا باشد.
فلاح تصريح کرد: براي شناسايي بهتر نيازهاي هر منطقه بايد از متخصصان بومي آن منطقه استفاده کرد و نيازها و توانمندي هاي آن منطقه را شناسايي و درجه بندي کرد.
وي خاطرنشان کرد: با استفاده از متخصصان بومي در امکان سنجي و شناسايي مشکلات موجب مي شود که به بيراهه نرويم و دچار آمارهاي غلط نشويم.
اين کارشناس توسعه روستايي تشکيل اتاق فکر در دهستان ها و شهرستانها را راهکاري براي رونق توليد عنوان کرد و افزود: اتاق فکر در هر دهستان بايد به شناسايي توليدات آن منطقه و افزايش توليد آنها بپردازد.
فلاح در پايان افزود: اقتصاد مقاومتي فشار به نيروهاي داخل براي توليد نيست بلکه بهترين بهره گيري از امکانات موجود با کمترين هزينه است.
انتهاي پيام/