کلثوم
صفری اصل کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه
خبرنگاران گفت:مصرف روزانه اندکی پودر دارچین با عسل منجر به رفع نفخ،
افزایش دفع ادرار، پیشگیری از اختلالات عصبی، بهبود رنگ چهره و افزایش
حافظه می شود.
وی افزود: همچنین جوشانده پودر این گیاه با مقداری
فلفل و عسل به عنوان داروی آنفلونزا گلو درد و مالاریا توصیه می شود و از
روغن آن به همراه عسل در بهبود سرماخوردگی استفاده کنیم.
این کارشناس
اظهار داشت: دارچین در کاهش کلسترول بیماران دیابت نوع دوم، رفع استفراغ و
اسهال بسیار مفید است(یک قاشق غذا خوری از آی دارچین نیم ساعت بعد از غذا
موجب بهبود نفخ و سوء هاضمه می شود)
صفری اصل تصریح کرد: خمیر پودر دارچین با آبلیموی تازه بر جوش های سرسیاه و یا سر سفید موجب بهبودی و رفع آکنه پوستی می شود.
شایان ذکر است: گذاشتن خمیری از پودر دارچین با آب، روی پیشانی و گیجگاه سردرد ناشی از سرما را تسکین می دهد.
جلوگیری
از بارداری: مصرف تکه ای دارچین به مدت یک ماه بعد از تولد نوزاد قاعدگی
را به مدت 15 تا 50 ماه قطع و از بارداری جلوگیری می کند./ع2