مصرف روزانه 6 گرم دارچین میزان کلسترول LDL افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.

کلثوم صفری اصل کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:مصرف روزانه اندکی پودر دارچین با عسل منجر به رفع نفخ، افزایش دفع ادرار، پیشگیری از اختلالات عصبی، بهبود رنگ چهره و افزایش حافظه می شود.
 
وی افزود: همچنین جوشانده پودر این گیاه با مقداری فلفل و عسل به عنوان داروی آنفلونزا گلو درد و مالاریا توصیه می شود و از روغن آن به همراه عسل در بهبود سرماخوردگی استفاده کنیم.

این کارشناس اظهار داشت: دارچین در کاهش کلسترول بیماران دیابت نوع دوم، رفع استفراغ و اسهال بسیار مفید است(یک قاشق غذا خوری از آی دارچین نیم ساعت بعد از غذا موجب بهبود نفخ و سوء هاضمه می شود)
 
صفری اصل تصریح کرد: خمیر پودر دارچین با آبلیموی تازه بر جوش های سرسیاه و یا سر سفید موجب بهبودی و رفع آکنه پوستی می شود.

شایان ذکر است: گذاشتن خمیری از پودر دارچین با آب، روی پیشانی و گیجگاه سردرد ناشی از سرما را تسکین می دهد.

جلوگیری از بارداری: مصرف تکه ای دارچین به مدت یک ماه بعد از تولد نوزاد قاعدگی را به مدت 15 تا 50 ماه قطع و از بارداری جلوگیری می کند./ع2
برچسب ها: دارچین ، دیابت ، آنفولانزا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار