با توجه به اينكه بطري هاي آب معدني فوراً فاسد مي شوند، بنابر اين پس از اولين استفاده، تنها 24 ساعت قابل استفاده هستند.

دكتر رامين مظفري، استاديار جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران و متخصص كودكان و نوزادان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه با افزايش دما در فصل تابستان، فضا براي رشد ميكروب ها و ويروس ها فراهم مي شود، گفت: در اين فصل ميكروب ها فرصت مناسبي پيدا مي كنند تا روي پوست، انگشتان دست، مواد غذايي و آب آشاميدني شروع به رشد و تكثير نمايند.

وي افزود: با توجه به اينكه بطري هاي آب معدني فوراً فاسد مي شوند بنابراين پس از اولين استفاده تنها 24 ساعت قابل استفاده هستند، زيرا اين بطري ها محل مناسبي براي تكثير و رشد ميكروب ها مي باشند.

مظفري، با بيان اينكه علت اصلي بروز اسهال و استفراغ در كودكان، ويروس ها و باكتري ها هستند، تصريح كرد: در تابستان شاهد افزايش فساد مواد غذايي هستيم كه شامل ويروس وباكتري هاي شيگلا، سالمونلا واي كولاي مي شود.

وي افزود: اين باكتري ها موجب بروز اسهال هاي ميكروبي و بخصوص اسهال هاي خوني مي گردند.

وي همچنين ادامه داد:‌نوع ديگر اين باكتري ها، كه بيشتر در سبزيجات و كاهوهاي نشسته و آب آشاميدني يافت مي شود "آميب" است كه غالباً موجب بروز اسهال خوني مي گردد.

استاديار جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران با بيان اينكه كودكان غالباً از شش ماهگي شروع به غذا خوردن مي كنند، افزود: بدن كودكان معمولاً تا دو سالگي، از نظر ايمني مصون نيست، از اين رو، در صورت عدم رعايت نظافت، دچار اسهال هاي فوق العاده شديدي مي شوند كه اين امر موجب كم آبي و در صورت عدم درمان در شرايط خفيف، منجر به مرگ مي شود.

مظفري تصريح كرد: مواد غذايي و ميوه ها داراي حشرات مختلفي هستند و احتمال اينكه سم پاشي و شيميايي شده باشند، بسيار زياد است، از اين رو در شست و شوي اين مواد بايد توجه كافي گردد./ح

برچسب ها: آب معدنی ، عفونت ، میکروب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار