اسلامی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: فندق و روغن فندق به دلیل خواص و ارزش تغذیه ای که دارد از بروز بسیاری از بیماری ها در افراد پیشگیری می کند.
وی افزود: روغن فندق دارای پروتئین و کربوهیدرات است و یک منبع غنی از ویتامین های B2, B1,B6 و آهن که برای حفظ سلامتی مغز و خون سازی مفید است.
اسلامی در ادامه گفت: برای سلامت ماندن ماهیچه های بدنتان علی الخصوص قلبتان از فندق و روغن فندق استفاده کنید.
وی در پایان اشاره کرد: فندق و روغن فندق حاوی پتاسیم که برای تحریک سیستم عصبی و عملکرد مناسب عضلات و ماهیچه ها و همچنین سلامت قلب می باشد./ع2