وي افزود: شاخص هاي بهره وري بنگاههاي اقتصادي کشور که در اين طرح مشارکت داشته اند در حوزه هاي بهره وري نيروي کار ، بهره وري سرمايه، بهره وري کل عوامل و بهره وري انرژي بوده که اين امر با قضاوت بيش از 3 هزار کارشناس و داور متخصص انجام گرفته است.
شکرخدايي اظهار داشت: ميزان بهره وري اين شرکتها و بنگاههاي اقتصادي در طي يک دوره زماني حداقل 5 ساله و حداکثر 9 ساله مورد بررسي قرار گرفته است.
دبير جشنواره ملي بهره وري با بيان اينکه يکي از مهمترين راه ها براي رشد و شکوفايي اقتصادي در هر جامعه ارتقا به افزايش بهره وري است افزود: به رقم هدفگذاري هايي که در سطح ملي و در قالب برنامه هاي 5 ساله توسعه تاکنون تعريف شده هيچ گاه دستيابي به اهداف بهره وري محقق نشده است.
شکرخدايي با اشاره به مهمترين اهداف برگزاري جشنواره ملي بهره وري گفت: توسعه نظام جامع سنجش و اندازه گيري بهره وري در کشور ايفاي نقش پيش برنده و افزايش بهره وري سازمان ها و شرکت هاي کشور ، تشويق بنگاهها براي اندازه گيري و تجزيه و تحليل شاخص هاي بهره وري و انجام پروژه هاي بهبود با بهره گيري از مدل مديريت بهره در سرامد از جمله اهداف اين جشنواره به شمار مي رود./س