به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، به تازگی دانشمندان دریافته اند که زنجیره غذایی ماهی ها عوض شده است و ماهی ها نسبت به پیشینیان خود غذاهای متفاوتی می خورند.
گفتنی است، یکی از جانورانی که دچار تغییرات بسیار شده است مرغان دریایی است.
بررسی ها نشان می دهد که مرغان دریایی به دلیل صید بی رویه ماهی در ماهیگیری صنعتی دچار کاهش طعمه و صید شده اند.
از جمله تغییرات، تغییر در بافت استخوانی مرغان دریایی است که به نسبت اجداد خود بسیار نازکتر شده است و جثه حیوان نیز کوچکتر گشته است.
این اطلاعات با توجه به کشف جدید که شامل پیدا کردن اسکلت گونه هایی از مرغان دریایی باستانی است بدست آمده است.
این تغییر جثه به دلیل این است که غذای کمتری بدست مرغ دریایی می دهد.
به دلیل جمعیت زیاد نیمکره شمالی و بخصوص ماهی گیری فراوان در اقیانوس آرام، جمعیت ماهی ها در این اقیانوس کاهش پیدا کرده و مرغ های دریایی همه از این قاعده مبرا نیستند./ح