قاليباف صبح امروز به دعوت هيئت هاي مذهبي استان ايلام براي شركت در همايش بزرگ بررسي ابعاد حماسه سياسي و اقتصادي سال 92 وارد شهر ايلام شد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، محمدباقر قاليباف صبح امروز به دعوت هيات‌هاي مذهبي استان ايلام براي شركت در همايش بزرگ بررسي ابعاد حماسه سياسي و اقتصادي سال 92 وارد شهر ايلام شد.
 
وي پس از ورود به اين شهر با حضور بر مزار شهدای گمنام دفاع مقدس اين شهر، ضمن اداي احترام به شهدا، به قرائت فاتحه پرداخت. جمعي از خانواده هاي شهداي برجسته و شناخته شده اين استان هم با شعار «صلي الله محمد، ياور رهبر آمد» در بهشت رضاي اين شهر به استقبال قاليباف آمدند.
 
پس از آن  قاليباف به ديدار آيت‌الله محمدتقي لطفي، امام جمعه ايلام رفت. امام جمعه ايلام در این دیدار گفت: «آنچه باید به آن توجه داشته باشیم این است که به دلیل سوء مدیریت و عدم تدبیر، کشور دچار چالش­های جدی در عرصه‌های مختلف شده است. به همین دلیل اگر می­خواهیم از این معضلات و چالش­ها نجات یابیم نیازمند مدیریت جهادی هستیم.»
 
امام جمعه ايلام تاکید کرد: «جایگاه ریاست جمهوری در نظام اسلامی جایگاه ویژه­ای است و این موضوع طلب می­کند که در رأس این قوه شخصیتی حضور داشته باشد که از شاخص­های مختلفی برخوردار باشد.»
 
وي ادامه داد: «این شاخص‌ها را در مدیریت کلان کشور و بیانات مقام معظم رهبری بارها شنیده‌ایم؛ تعهد، تخصص، مدیریت قوی و مخصوصا مدیریت جهادی خصوصیاتی است که برای مدیریت کلان کشور به آن نياز داريم، به خصوص در این سال که سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شده، تحقق آن به این شاخص‌ها نیاز دارد. آنچه که باعث تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی می‌شود مدیریت جهادی است.»
 
وی خطاب به قالیباف افزود: «شما با سوابق درخشانی که داشته‌‌اید چه در دوران دفاع مقدس که از فرماندهان لایق و شایسته بوده‌اید و در همه حماسه‌های بزرگی که توسط رزمندگان دفاع مقدس خلق شد به عنوان یک فرمانده لایق حضور داشته‌اید و چه در عرصه‌های پس از جنگ هم در هر جا که حضور داشته‌اید لیاقت خود را نشان دادید.»
 
امام جمعه ايلام خطاب به  قاليباف گفت: «آنچه که امروز در عرصه های مختلف مدیریتی از جمله اقتصاد به آن نیاز داریم حضور امثال شماست که سکاندار قوه مجریه شوند. آنچه برای مردم دغدغه شده این است که کسی انتخاب شود که ولایت مدار، دارای مدیریت جهادی، مردم محور، انعطاف پذیر در برابر خواسته های مردم و انعطاف ناپذیر در برابر دشمنان باشد.»
 
قالیباف هم در این دیدار با تبریک ایام ماه رجب، با اشاره به شجاعت و خصوصیات مهربانی و استقبال مردم شهید پرور ایلام گفت: «در زندگی من پرخاطره ترین دوران به زمانی مربوط مي شود که هنگام  دفاع مقدس در خوزستان و ایلام بوده ام. مردم ایلام در زمان جنگ به میدان رفتند و دیدیم چگونه جنگیدند و شجاعت نشان دادند. در همان زمان مردم این استان با تمام سختی‌ها و مشکلاتی که بود هیچ باری بر انقلاب تحمیل نکردند.»
 
او به بيان خاطره اي از مردم اين استان پرداخت و افزود: «خاطرم هست زمانی که در این منطقه بودم حتی وقتی که می خواستیم آب شربی که برای رزمندگان بود به مردم چغار كه در چادرها و كنار جاده به سختي زندگي مي‌كردند برسانیم مانع آن می‌شدند و می‌گفتند كه نمی‌خواهیم زحمتی برای رزمندگان اسلام به وجود بیاوریم.»
 
قالیباف اضافه کرد: «متاسفانه بعد از دوران دفاع مقدس آن طوري که باید به مناطق جنگی خدمات رسانی می‌شد، انجام نشد، البته اینگونه نیست که هیچ کاری نشده باشد، اما آن طور که باید مردم اين استان مورد توجه قرار می‌گرفتند به آن‌ها رسیدگی نشده است.  اگر تقدیر بود و در خدمت مردم بودیم از ما مطالبه کنید به این مردم به گونه‌ای توجه شود که هیچ گاه احساس دوری از مرکز نداشته باشند و حس نکنند در توزیع امکانات و خدمات در صف آخر هستند. ان شاءالله به گونه ای عمل کنیم که هم رضای خدا و هم رضای خلق خدا را به دنبال داشته باشیم.»
 
پس از آن قاليباف براي حضور در همايش بررسي ابعاد حماسه سياسي و اقتصادي سال 92 كه توسط جمعي از هيئت‌هاي مذهبي استان ايلام برگزار مي شود دقايقي پيش  وارد مسجد جامع شهر ايلام شد.
 
ساعتي قبل از آغاز مراسم، جمعيت كثيري از مردم شهيدپرور ايلام در مسجد جامع اين شهر حضور پيدا كرده بودند. حضور مردم ايلام در اين مراسم به شكلي است كه در حال حاضر شبستان مسجد مملو از جمعيت است و به دليل كمبود جا، عده‌اي زيادي از مردم در حياط مسجد و خيابان به شكل ايستاده در انتظار سخنراني قاليباف هستند.
 
قالیباف  بعد از حضور در همايش بررسي ابعاد حماسه سياسي و اقتصادي سال ۹۲، به دیدار نخبگان و دانشگاهیان استان ايلام رفت و در جمع آنها مطالبي را عنوان كرد.
 
وي خطاب به جمع حاضر گفت: «اگر از من سوال کنند که مهمترین چالش کشور چیست بر این اعتقادم که مهمترین چالش مدیریتی است. مدیریت جهادی یک فرهنگ عظیم به دنبال دارد. مدیریت جهادی فاصله بین بیا و برو است. رمز موفقیت در دوران دفاع مقدس که مبنای تحول بود بیا و برو بود. سازمان هایی که مدیرانشان جایی ايستاده اند که به رزمندگان می‌گفتند «بیا» موفق بودند. و کسانی که به رزمندگان می گفتند بروید ناموفق بودند.  یعنی فرمانده خودش باید در صحنه باشد. کسی دور نایستد بگوید در خط، مقاومت کن.
 
قاليباف همچنين بيان كرد: «یک اشکالی در ساختار کشور هم وجود دارد که امورات تصدی­گری و تولی­گری برایش تعیین تکلیف نشده است.»
 
عضو ائتلاف پيشرفت ادامه داد: «با حرف و  گفتار درمانی نمی‌شود کشور را اداره کرد. یکی از آسیب‌های کنونی این است که نخبگان برای تصمیم‌گیری و تصمیم سازی در متن وجود ندارند. تهران در مسیر پیشرفت و عدالت قرار گرفته. چه موافقین و چه مخالفین نمی‌توانند منکر اين قضيه شوند. چون در اين شهر رویکرد عقلگرایی مدیریت جهادی و خرد جمعی حاکم بوده است.»
 
او گفت: «ما فهمیده‌ایم حرف مرد یکی نیست؛ دو تاست. اگر فهمیده است اشتباه کرده باید اصلاح کند و به قانون احترام بگذارد. حق ندارد بگوید قانون اشتباه است و هرچه هست باید اجرا شود. باید برود با منطقش آن اشتباه را اصلاح کند. مردم دیگر دوست ندارند تعریف عدالت را بشنوند؛ می­خواهند آنرا بچشند. برنامه بنده برنامه ای صوری نیست. بلکه دقیق، علمی، مبتنی به کار دقیقِ6 ساله است. نباید آزمون و خطا کنیم. این رسالت به دست نخبگان است که ببينند اگر کسی می‌آید کارنامه و برنامه داشته باشد.»
  
قالیباف در ادامه جلسه ديدار با نخبگان و دانشجويان ايلامي مورد سوال یکی از حاضران قرار گرفت که مشخص شد او خبرنگار است.
 
این خبرنگار نظر قاليباف را در ارتباط با فتنه سال ۸۸ پرسید که قالیباف در پاسخ به او اشاره كرد كه بارها در این رابطه اظهار نظر کرده است. او گفت: «من اهل لفاظی و بی ادبی نیستم و مواضع من نسبت به موضوعات روشن و مشخص است. این پاسخ قالیباف مورد تشويق حاضران قرار گرفت.»
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار