رهنمودهاي عمروعاصي شبکه بي‌بي‌سي به اصلاح‌طلبان،خاتمي مي‌خواست ثبت‌نام كند چند مامور نگذاشتند!،رسيدگي احمدي نژاد به گلايه هاي چند آسيابان،سیم‌کارت‌های عربستان در ایران،اختلال در اینترنت نداریم،قطع تلفن گرانفروشان،آب هم انتخاباتی شد،يك تحريف ديگر در روزنامه دولت! ،واكنش محسن هاشمي به خبر رد صلاحيتش ،شايعه حمله ماموران امنيتي به دفتر خاتمي ،سكوت سیدصولت مرتضوی از همراهی احمد‌ی نژاد هنگام ثبت‌نام مشائی،برگزاری دوره آموزشی تكفیری علیه شیعیان در مدینه،از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.   

*کیهان:
    
تودهني جالب مفسر قرآن به حلقه انحرافي

حجت‌الاسلام والمسلمين قرائتي درباره حلقه انحرافي و ادعاي دروغين ارتباط با امام زمان(عج) مطالب جالبي بيان کرد.
وي اخيرا ضمن حضور در برنامه تلويزيوني سمت خدا گفته است: مي‌گويند ما خودمان مستقيما با امام زمان رابطه داريم، يک آدم منحرفي است مي‌گويد من حکمم از امام زمان است. ادعاهايي مي‌کنند يک کساني را نايب امام زمان(عج)، مديريت امام زمان(عج)، نمي‌دانم نظارت امام زمان (عج) همچين خودشان را به امام زمان (عج) مي‌چسبانند... ميگيم آقا! شما تو حوض خانه خود شنا نکرده‌اي حالا ادعا مي‌کنيد در اقيانوس اطلس شيرجه مي‌روي؟!

قرائتي افزود: شما نسبت به مراجع موجود موضعت چه بود؟ چقدر تقليد کردي؟! اصلا مرجع شما چه کسي است؟! با نايب امام زمان چه کرديد که حالا با خودش... شما مگر گريه نمي‌کرديد که يا حجه‌ابن‌الحسن بيا طاغوت‌ها را زير و رو کن؟ بالاخره امام خميني(ره) آمد يک طاغوت را برداشت تو چقدر کمک امام(ره) کردي؟! که حالا مي‌گويي يا حجه‌ابن‌الحسن بيا همه طاغوت‌ها را از دم بردار امام خميني(ره) يک طاغوت را برداشت يا نه؟ شما در حذف يک طاغوت نقشت چه بود؟! چقدر سختي کشيدي؟... تو براي يک کار کوچک اقدام نکردي! اين ادعاهاي بيخودي‌ست؛ انحرافات است.

وي افزود: «يک دکتري هست رئيس دفتر يک کسي يه زماني بود الان نمي‌دانم! خيلي راجع به آن آقا حرف‌هاي رنگارنگ مي‌زدند من بعد زنگ زدم در مورد رئيس دفترش پرسيدم شما ايشان را که اينقدر مريدش هستي دو تا از کمالاتش را بگو چون من شناختي روي ايشان ندارم چون خيلي بعضي‌ها مي‌گويند خوب است و بعضي‌ها مي‌گويند بد است شما بگو، گفت ايشان زيارت عاشورايش ترک نمي‌شود، گفتم ديگه، گفت نماز شبش هم ترک نمي‌شود، گفتم خب عمه من هم اين کارها را مي‌کرد!!
     
حامي جدي هاشمي جا زد!

حامي جدي هاشمي براي نامزدي در انتخابات مي‌گويد سن وي براي رياست جمهوري مناسب نيست و ضمناً او رأي منفي فراواني دارد.
صادق زيباکلام ديروز در مصاحبه با روزنامه آرمان- روزنامه‌اي که از هاشمي حمايت مي‌کند- ابتدا درباره علت دفاعش از نامزدي هاشمي گفت: آقاي هاشمي اين ثبت‌نام را به انقلاب و نظامي که خودشان از معماران آن بوده‌اند مديونند.

وي در عين حال درباره اين سؤال که آيا تنها راه آمدن هاشمي است، گفت: خير اصلاً من چنين فکري ندارم که بجز آمدن ايشان ما راه ديگري نداريم. اتفاقاً از خيلي جهات ايشان انتخاب مناسبي نيستند. مورد اول همان سن ايشان است. اينکه طيف گسترده‌اي از اصولگرايان از همان ابتدا در برابر ايشان صف‌آرايي مي‌کنند و در صورت انتخاب شدنشان از همان روز اول سعي خواهند کرد که انتقادات خود را با شدت پي بگيرند.

 با اين حال همچنان معتقدم که ايشان بايد بيايند چون در غير اين صورت عرض کردم همين وضعيت 8 سال گذشته ادامه مي‌يابد.
زيباکلام همچنين ترديد در عدم رأي‌آوري هاشمي را تأييد کرده و گفت: من نصف حرفتان را قبول دارم؛ اينکه ممکن است آقاي هاشمي موفق نشوند و عملاً از نامزدهاي ديگر شکست بخورند اما اينکه تعللشان به واسطه اين مسأله است را قبول ندارم. چند دليل هم دارد؛ همان مسأله سن ايشان و اين که خيلي‌ها عليه ايشان بسيج خواهند شد. مسأله ديگر اين است که رأي منفي آقاي هاشمي کم نيست؛ يعني خيلي‌ها از ايشان خوششان نمي‌آيد.

زيباکلام که پيش از اين با هاشمي مصاحبه کرده و آن را در قالب کتاب به چاپ رسانده، همچنين گفته است: من 5 سال با ايشان گفت‌وگوي صريح، بي‌پرده و بدون رتوش داشتم که حاصل آن شده کتاب «هاشمي بدون رتوش». آقاي هاشمي اصطلاحاً خيلي دنده پهن هستند. اما بارها و بارها در جريان آن گفت‌وگوها عصباني مي‌شدند و از کوره در مي‌رفتند.

احسان مهرابي از همکاران خارج‌نشين روزنامه زنجيره‌اي اعتماد نيز در مصاحبه با راديو فرانسه و در پاسخ اين سؤال که واکنش اصلاح‌طلبان به نامزدي هاشمي چيست؟، گفت: آن بخش از اصلاح‌طلبان که طرفدار خاتمي هستند، از هاشمي هم حمايت خواهند کرد؛ همانطور که در مرحله دوم انتخابات سال 1384 نيز چنين کردند و در ساليان گذشته نيز اصلاح‌طلبان و هاشمي به هم نزديکتر شده‌اند، هر چند که ممکن است مسأله رأي نياوردن هاشمي را هم مطرح کنند و به همين دليل اين حمايت در بعضي موارد محتاطانه بوده و نخواهند همه هزينه اصلاحات را به پاي او بپردازند.

بخش فارسي دويچه وله نيز در تحليلي نوشت: محمد خاتمي پيش از اين گفته بود «خوشحال شدم وقتي ديروز جناب آقاي هاشمي گفتند که حاضرند بيايند، البته در صورتي که رهبري مخالف نباشد. درست است اگر رهبري نخواهند، هرکس که بخواهد بيايد مشکل ايجاد مي‌شود و من مي‌گويم چرا رهبر معظم مخالف باشند؟!»

دويچه وله با بيان اينکه پذيرش نامزدي هاشمي ممکن است به عقب‌نشيني حاکميت تفسير شود، نوشت: با اين وجود برخي از تحليل‌گران نيز معتقدند بازگذاشتن راه ورود هاشمي رفسنجاني به انتخابات مي‌تواند با زمينه‌چيني شکست او در رقابت‌ها و کنار گذاشتنش براي هميشه همراه باشد. اين خطري است که دست‌کم محمد خاتمي احساس کرد و ظاهراً به همين دليل از حضور در انتخابات خودداري کرد.
گفته مي‌شود در نظرسنجي‌هاي انجام گرفته آراي منفي هاشمي بيش از ساير نامزدهاست. هاشمي آخرين بار در سال 84 نامزد انتخابات رياست جمهوري شده بود و اکنون در 79 سالگي مجدداً نامزد اين رقابت شده است.
     
رهنمودهاي عمروعاصي شبکه بي‌بي‌سي به اصلاح‌طلبان

شبکه دولتي انگليس به عوامل فتنه سال 88 پيشنهاد کرد براي پيداکردن جاي پا درعرصه سياسي و به دست آوردن فضاي مساعد، به توافق با طيفي از اصولگرايان که به آنها نزديک‌ترند بپردازند و مانع از قطبي‌شدن فضا که به ضررشان است بشوند.

اين پيشنهاد که از موضع ضعف فتنه‌گران حکايت مي‌کند در حالي از سوي بي‌بي‌سي مطرح شده که اين شبکه در سال 88 با طرح مسائل دروغيني نظير تقلب در انتخابات و دروغ‌سازي‌هاي بعدي، به شدت به دنبال قطبي‌کردن فضا عليه اصل حاکميت بود.

مشابه پيشنهاد بي‌بي‌سي را اخيرا عباس عبدي عضو مستعفي مشارکت پيش کشيد و تصريح کرد که نامزدي خاتمي و هاشمي نامطلوب‌ترين گزينه است و مطلوب‌ترين گزينه، توافق بر سر گزينه ميانه(!) و کاهش تنش‌هاي موجود است.

اين دو تحليل در واقع روايت ديگري از اظهارات سال گذشته يکي از دست‌اندرکاران ناکام فتنه 88 است که خواستار تشکيل دولت وحدت ملي با حضور معتدل‌هاي دوطرف(!؟) شده بود.

وبسايت‌ بي‌بي‌سي در تحليل خود مي‌نويسد: افزايش تنش در عرصه سياسي ايران که با تهديد به رد صلاحيت محمد خاتمي و هاشمي رفسنجاني بالا گرفته نگراني‌هايي را نسبت به از دست رفتن فرصت انتخاباتي براي تغيير در روند سياسي در ايران دامن زده است.

بي‌بي‌سي آنگاه از موضع دلسوزي براي ملت ايران و نگراني براي فشار تحريم‌ها و تورم مي‌نويسد: نگراني از اين است که مبادا از فرصتي که انتخابات براي کشور فراهم آورده استفاده مناسب صورت ‌نگيرد و بواسطه چنين غفلتي فشارهاي بين‌المللي ادامه يابند، بحران اقتصادي تشديد شود و برنامه‌ريزي‌هاي غلط، شرايط را از اين که هست دشوارتر کند اين نگراني‌ها در حالي دامن زده شده که طي ماه‌هاي اخير خوشبيني‌هايي در عرصه سياسي ايران مشاهده شده بود.

تحليل‌گر بي‌بي‌سي با ابراز خرسندي از فعال شدن اصلاح طلبان به نزديک شدن مواضع اين طيف با چند نفر خاص از اصولگرايان و حلقه انحرافي مي‌نويسد: طيف احمدي‌نژاد هم که آينده سياسي خود را ‹در پرده ابهام مي‌بيند، رويکردي اپوزيسيوني به خود گرفته و در پي ايجاد ائتلافي نانوشته با ديگر گروه‌هايي است که چنين تهديدي را تجربه کرده و نسبت به اين احساس و موضع مشترکي دارند.

بي‌بي‌سي وجه ديگري از خوش‌بيني خود را چنين توضيح مي‌دهد: اصلاح‌طلبان هم پي برده‌اند که هرگونه جداماندن از صحنه قدرت و سياست مي‌تواند به حاشيه رانده شدن و افول سريع آنها را در پي داشته باشد. به نظر مي‌رسد، بخش‌هاي مهمي از اصلاح‌طلبان عزم جزم کرده‌اند که با تمام توان به صحنه سياسي بازگردند و از اين پس هيچگاه حضور خود را در عرصه سياسي به مخاطره نيندازند.

بي‌بي‌سي مي‌افزايد: اين طيف در محاسبه سود و زيان جنبش سبز ظاهرا به اين نتيجه رسيده است که با توجه به ساختار قدرت، صف‌بندي‌هاي اجتماعي و فرهنگ سياسي در ايران، حرکات اعتراضي راديکال، ماجراجويي پرهزينه‌اي محسوب مي‌شود که بايد از آن پرهيز کرد.
شبکه دولتي انگليس آنگاه خواستار توافق محوري ميان همه طيف مذکور شده و مي‌نويسد: زمينه مساعد براي تغيير جدي در روش اصلاح‌طلبان از گفتمان اختلاف‌محور به گفتمان توافق‌محور پديد آمده است. در گفتمان توافق محور، نيروهاي سياسي سود خود را در ايجاد توافق‌هاي گسترده نه تنها بين نيروهاي هم‌جبهه، بلکه ميان خود و رقبا مي‌بينند. موفقيت در همين قابليت يعني متقاعد ساختن گروه‌هاي تحول‌طلب [اسم مستعار ساختار‌شکنان] و اقتدار‌گرا [برچسبي که ضدانقلاب به اصولگرايان مي‌چسبانند] در نزديک شدن به هم و توافق جمعي است.

شبکه دولتي انگليس با اشاره به درگيري‌هاي گذشته 3 طيف مورد اشاره تأکيد مي‌کند: براي اصلاح‌طلبان همواره به درگيري و هماوردي بر سر قدرت اصالت داده شده است. زمان و تجربه اما به آنها کمک کرده تا از قطبي‌گرايي در رقابت سياسي فاصله گيرند و بستر سياسي را به تدريج به پهنه مياني جامعه منتقل کنند. قطبي‌گرايي و حاد کردن کشمکش‌ها اگرچه در دادن هويت به نيروهاي «خودي» و ايجاد صف «ما» در برابر «آنها» بسيار مؤثر است، به همين ميزان هم حس مبارزه‌جويي را در ميان «غيرخودي»ها دامن مي‌زند و مقاومت آنها را در برابر تحول‌‌طلبان مي‌انگيزاند.

بي‌بي‌سي درپايان اين تحليل خاطرنشان مي‌کند: اگر اصلاح‌طلبان به چنين برداشتي رسيده باشند، انتخابات را به رويدادي تعيين کننده که در آن بود و نبود و همه يا هيچ مطرح باشد تبديل نخواهند کرد بلکه آن را مرحله‌اي خواهند ديد که در آن چند هدف پيگيري شود از جمله؛ پيدا کردن جاي پاي محکم در عرصه سياسي و به دست آوردن فضاي مساعد براي تأثيرگذاري بر روندهاي جاري و به خصوص از بين بردن فضاي امنيتي.

بي‌بي‌سي اين را هم تأکيد کرده که: همه بار اهدافي که اصلاح‌طلبان به دنبال آن هستند به دوش اصلاح‌طلبان نيست و اين اشتباهي است که کنشگران سياسي از ديرباز مرتکب شده و براي خود نقش ويژه و مسئوليت کامل برعهده گرفتن تمام بار را قائل شده‌اند بايد به رويکرد تحول تدريجي برگشت.

دعوت جريان‌هاي نفاق و شبکه‌هايي مانند بي‌بي‌سي به رفع تنش‌ها و رسيدن به توافق جمعي شگرد هميشگي جريان‌هاي معارض ستيزه‌جو عليه دين بوده، به اين معنا که تا هرجا توانسته‌اند ستيزه‌جويي و ايجاد بحران و معارضه کردند اما به هنگام افتادن در تنگنا مدعي مسالمت و کنارگذاشتن کينه‌ها و توافق و تفاهم شده‌اند؛ دقيقا مانند کاري که جبهه نفاق اموي در آغاز و پايان جنگ صفين و در مقابل سپاه امير‌مؤمنان(ع) انجام داد.

معاويه و عمروعاص تا هنگامي که توهم پيروزي داشتند دعوت اميرمؤمنان(ع) به درگيرنکردن امت مسلمان به جنگ و خونريزي را اجابت نمي‌کردند و آغازگر جنگ بودند اما پس از آن که رشادت‌هاي ياران مجاهد امام، عرصه را برآنها تنگ کرد دستور زدن قرآن بر سر نيزه و شعار صلح و حکميت را دادند و از راه نيرنگ، شکست مطلق خود را تبديل به پيروزي کردند.

*وطن امروز:

اعلام حکم 25 مستندساز همکار با بی‌بی‌سی

مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور از اعلام حکم 25 مستندسازی که با شبکه بی‌بی‌سی همکاری کرده‌اند، در هفته آینده خبر داد. بهزاد ابتهاج، مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور در گفت‌وگو با مهر با بیان این مطلب که هفته آینده حکم مستندسازان همکار با شبکه خبری بی‌بی‌سی اعلام خواهد شد، گفت: از سوی دادسرای اوین از من دعوت کردند درباره محتوای آثار مورد نظری که از سوی برخی از مستندسازان در اختیار شبکه خبری بی‌بی‌سی قرار گرفته بود، نظر دهم.

 وی درباره اتهامات وارد شده به این مستندسازان بیان کرد: قرارهای تامین مناسب مستندسازان پس از تفهیم اتهام صادر شده و اتهاماتی که به این گروه از هنرمندان تفهیم ‌شده شامل فعالیت غیرمجاز در امور سمعی و بصری و تحصیل مال غیرمشروع است. مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور با اشاره به اینکه تنها تعدادی از این آثار که جزو مستندهای کوتاه به شمار می‌آیند مجوز نمایش داخلی نداشتند، توضیح داد: هر اثری که از سوی هنرمندان داخلی ساخته می‌شود، برای اکران در خارج از کشور باید مجوز نمایش خارجی داشته باشد که این آثار نه‌تنها برای اکران در خارج از کشور مجوز نداشتند بلکه آثار خود را در شبکه بی‌بی‌سی که از نظر نظام جمهوری اسلامی یک شبکه معاند بوده و همه برنامه‌ها و آثار این شبکه علیه جمهوری اسلامی ایران است، فروخته‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تعدادی از این مستندسازان مبلغی را در قبال آثار خود از این شبکه دریافت کرده اند و نمایش آثار آنها غیرمجاز بوده است، دادگاه می‌تواند بر اساس قانون نحوه مجازات کسانی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیرمجاز می‌کنند، این گروه از افراد را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

 ارتباط و همکاری با یک شبکه معاند مانند بی‌بی‌سی چنانچه مشمول تبلیغ علیه نظام باشد و دارای عنوان مجرمانه با رعایت شرایط مندرج در ماده 2 قانون مجازات اسلامی شود، جرم تلقی شده و به مجازات قانونی محکوم خواهد شد. مشاور حقوقی سازمان سینمایی با بیان این مطلب که تا هفته آینده حکم قطعی این گروه از مستندسازان اعلام خواهد شد، گفت: تعداد مستندسازان مورد اتهام 25 نفر است که از این تعداد 10 نفر به عنوان متهم اصلی شناخته شده‌اند. این افراد در واقع گروهی از هنرمندان بودند که در قبال نمایش آثار خود در بی‌بی‌سی پول دریافت کرده‌اند.

خاتمي مي‌خواست ثبت‌نام كند چند مامور نگذاشتند!

در حالي كه محمد خاتمي روز گذشته در حاشيه مراسم ختم پدر همسر كمال خرازي اعلام كرد، بهترين گزينه در شرايط فعلي‌ هاشمي بوده و عملا پروژه كانديداتوري خود در انتخابات رياست جمهوري پيش رو را خاتمه داد، برخي رسانه‎هاي جريان فتنه كه از خارج كشور اداره مي‎شوند، تلاش كردند براي فرار از پاسخگويي به بدنه فتنه، در اقدامي مضحك، عدم حضور خاتمي در وزارت كشور براي ثبت‌نام انتخابات رياست‌جمهوري را به چند مامور مسؤول برقراري امنيت در اطراف محل كار او نسبت دهند.

 اين سايت در گزارش جالب خود نوشته است: «در حال حاضر محمد خاتمی در دفتر خود حاضر است اما از حضور فعالانی که قصد ‌ترغیب وی به ثبت‌نام در انتخابات را دارند، ممانعت می‌شود!» اين سايت كه وابستگي آن به سرويس‎ امنيتي فرانسه مشهود است، توجيهات خود را اينگونه ادامه داده است: «در حالی که اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری به حضور حداکثری با کاندیداتوری خاتمی به اجماع رسیده‌اند و مقام رهبری نیز در سخنرانی نوروزی مدعی انتخاباتی با حضور همه سلایق شده بود اما خاتمی همواره در دیدارهای مختلف مردمی ابراز می‌کرد که فضای امنیتی بر کشور حاکم است!»

اين در حالي است كه محمدرضا تابش از نزديكان محمد خاتمي نيز در واكنش به اين خبرسازي‎ها به ايلنا اعلام كرد: «پیامکی به دست برخی افراد رسیده مبنی بر اینکه دیروز عده‌ای با تجمع در مقابل دفتر آقای خاتمی از ایشان برای ثبت‌نام در وزارت کشور دعوت به عمل می‌آورند که دفتر این اطلاعیه را تکذیب کرده و هشدار داده بود که تجمع صورت نگیرد».

وی ادامه داد: «اگر پلیس و نیروی انتظامی در آن منطقه حضور دارد برای رعایت نظم و امنیت آن منطقه و محدوده است. دفتر آقای خاتمی روال عادی کار خود را ادامه می‌دهد و ملاقات‌ها صورت می‌گیرد و نیروی انتظامی منعی برای انجام ملاقات‌ها قرار نداده است». محمدرضا تابش در پایان افزود: «نیروی انتظامی کاری به دفتر آقای خاتمی ندارد و خبر محاصره دفتر ایشان تکذیب می‌شود».

به نظر مي‎رسد محمد خاتمي براي شركت در انتخابات و ثبت‌نام نگراني از حضور ماموران انتظامي و امنيتي در مقابل محل كار خود نداشته باشد، بلكه نگراني اصلي او، سوابق و كارنامه سياهش در جريان فتنه 88 و همچنين هراس از عدم اقبال عمومي و تكرار راي دوم خرداد باشد كه او را از حضور در اين انتخابات منصرف كرده است.

بنابراين بهتر است جريان رسانه‎اي فتنه، در شرايطي كه شخص خاتمي صراحتا از بي‌ميلي براي حضور در انتخابات خبر داده است، براي توجيه بدنه‎اي كه نزديك به 6 ‌ماه گذشته با اخبار حضور يا عدم حضور خاتمي در انتخابات به بازي گرفته است تا اكنون اين سرمايه را به پاي كانديداتوري‌ هاشمي‌رفسنجاني بياورد، ‌ترفندهاي قابل قبول‌تري از ممانعت چند مامور امنيتي و انتظامي نسبت به ثبت‌نام خاتمي بتراشد.

*خراسان:

رسيدگي احمدي نژاد به گلايه هاي چند آسيابان

پس از نامه چندي پيش تعدادي  آسيابان به رئيس جمهور و گلايه آن ها از موضوع کسر اجرت آسياباني معادل ارزش مالي اوزان افت خرمني گندم، احمدي نژاد در نامه اي به کارشناسان دولت، دستور بررسي اين موضوع را داده است و پس از مشخص شدن راهکارهايي براي کمک به آسيابانان، مقرر شده وزراي جهاد کشاورزي و صنعت نسبت به تدوين قانوني براي حل اين مشکل اقدام کنند.

تدوين يک لايحه عجيب درباره زنان در دولت

براساس اقدامات يکي از نهادهاي اجرايي، لايحه اي با عنوان «تامين امنيت زنان در برابر خشونت» براي ارائه به هيئت دولت آماده شده است که براساس آن حمايت هايي براي کمک به دختران بالاتر از ۱۸ سال تمام و زنان متاهل بالاتر از سن ۱۳ سال مقرر و پيشنهاد تشکيل کميته ملي تامين امنيت زنان مطرح شده است که پس از بررسي برخي مسئولان ارشد دولتي، داراي اشکالات فراوان قانوني و اجتماعي توصيف شده است.

*آرمان:

سیم‌کارت‌های عربستان در ایران

شنیده شد که کمتر از یک ماه پیش رسانه‌های عربی خبری عجیب را درباره فعال بودن ۷۰ هزار سیم‌کارت سعودی در ایران منتشر کرد. افق نوشت؛ این مطلب را سعود الشمری یکی از نمایندگان عضو مجلس شورای ملی عربستان اعلام کرده بود؛ وی در جست‌وجوی علت رایگان بودن این خدمات و هزینه آن در بودجه این کشور سوال خود را مطرح ساخته بود. علت این اقدام، دلایل امنیتی ‎است تا درصورت ارتکاب جرمی، مشکلی در جمع‌آوری اطلاعات برای نیروهای امنیتی وجود نداشته باشد. تعداد شماره‌های سعودی فعال در مصر بالغ بر یک‌میلیون سیم‌کارت گزارش شده است.

اشتباهات اقتصادی دولت از نگاه منصور ارضی

شنیده شد که حاج منصور ارضی در مراسم زیارت عاشورای اباعبدا... الحسین علیه‌اسلام ضمن اشاره به اشتباهات اقتصادی دولت گفت: ببینید دو تا کار اشتباه این دولت کرد که مردم را از لحاظ معیشتی به مشکل و گرفتاری مشغول کرد؛ یکی بحث بورس، که از روز اوّل من مخالفت می‌کردم برای اینکه دائم سرمایه‌دارها پولدارتر می‌شوند، خمس و زکات هم که نمی‌دهند .

همه را گرفتار حلال و حرام کردند، دیگر کسی کاسبی نمی‌کند، تجارت نمی‌کند، مثلاً کارخانه‌ها را به چه کسانی فروختند؟ مشرق نوشت؛ وی ادامه داد: مورد دوم هم بحث یارانه‌ها؛ که آنها که موهایشان سفید است می‌دانند اوّل انقلاب، کوپن‌ها که در آمد توسط آن شخص، دقیقاً مثل همین یارانه‌ها شد با این فرق که زمانه شکلش را عوض کرد. الان هم دیگر کاری نمی‌شود کرد مگر اینکه نفر بعدی که می‌آید صالح باشد، اوّل از همه هم حواسش به دین مردم باشد بعد هم وضع معیشتی مردم و ... خیلی سخت شده ولی پیدا می‌شود.

رمال‌های انتخاباتی فعال شدند

شنیده شد که دوباره بازار رمال‌ها داغ شد. آریا نوشت، با فرارسیدن فصل انتخابات ریاست‌جمهوری مجددا بازار رمال‌ها داغ شده است. در محافل سیاسی شنیده می‌شود که بعضی از کاندیداها که از رای مردم ناامید شده‌اند به سراغ رمال‌ها رفته‌اند و یکی از افرادی که خودش را به عنوان کاندیدا مطرح کرده است؛ روزانه ریسمانی را می‌سوزاند تا نظر بد را از خود برگرداند و طلسم عدم توجه مردم را از خود برگرداند.

توضیحات محمد‌ هاشمی درباره سفر به عراق

شنیده شد که محمد‌ هاشمی درباره برخی اخبار مربوط به دیدار خود با آیت‌ا... سیستانی توضیحاتی ارائه کرد. ایسنا نوشت؛ در توضیحات محمد‌ هاشمی آمده است: اینجانب درمورد سفر اخیرم به کشور عراق تاکنون با هیچ رسانه‌ای اعم از خبرگزاری، سایت خبری یا روزنامه صحبتی نداشته‌ام، ولی متاسفانه به نقل از اینجانب مطالبی درخصوص دیدارم با آیت‌ا... ‌العظمی سیستانی در برخی رسانه‌ها مطرح شده که محتوای خبر به هیچ‌وجه مورد تائید اینجانب نیست.

اختلال در اینترنت نداریم

شنیده شد که مدیر روابط عمومی شرکت زیرساخت ارتباطات هرگونه اختلال در شبکه اینترنتی این شرکت را رد کرد! انتخاب نوشت؛ مهدی خدایی درمورد اختلالات اخیر اینترنت در کشور گفت: ما در شبکه خودمان هیچ مشکلی نداریم و مشکل‌‌های این چند وقت اخیر مربوط به جاهای دیگر است که باید در آنجا پرس‌وجو کنیم. اگر اختلال مربوط به شبکه زیرساخت بود کل اینترنت کشور قطع می‌شد ولی ما در شبکه خود و توزیع پهنای باند و سرعت اینترنت در حال حاضر هیچ مشکلی نداریم و شما باید به دنبال حلقه‌های دیگر این زنجیره اینترنتی باشید.

قطع تلفن گرانفروشان

شنیده شد که معاون حقوقی و ارجاع احکام سازمان تعزیرات استان تهران از قطع تلفن‌های متخلفان خبر داد. بزرگمهر صادقی نیچکوهی گفت: درصورت تخلفات از قبیل گرانفروشی، تقلب در کسب، کم‌فروشی، احتکار و تخلفات دیگر با متخلفان برابر قانون و در راستای اجرای حکم برخورد می‌شود. وی بیان کرد: بر همین اساس درصورتی که تخلفی صورت گیرد و طی حکم صادره واحدی پلمب یا تعطیل یا متخلفی محکوم شود تلفن متخلف در راستای اجرای حکم تا زمان پرداخت نشدن جریمه قطع خواهد شد.

اختلاف نظر دو نهاد دولتی بر سر اداره مهدکودک

شنیده شد که خراسان نوشت؛ درحالی که بر اساس مصوبه سال 65 شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و آئین‌نامه تاسیس و اداره مهدهای کودک خصوصی مصوب سال 67 صدور جواز تأسیس و نظارت بر مهدهای کودک برای کودکان از ۳ ماهگی تا پایان ۵ سالگی برعهده سازمان بهزیستی است اما طبق تبصره اصلاحی ماده ۹ قانون تاسیس و اداره مدارس غیردولتی مصوب سال 87 تنها مرجع صدور مجوز فعالیت مراکز پیش‌دبستانی برای کودکان ۴ و ۵ ساله وزارت آموزش و پرورش تعیین شده که همین موضوع باعث بروز اختلاف بین این دودستگاه و نامه‌نگاری‌های آنها با مسئولان ارشد دولتی برای حل مشکلات شده است.

علت حضور شهاب مرادی در همایش یک کاندیدا

شنیده شد که در پی سخنرانی حجت‌الاسلام شهاب مرادی در حماسه حضور حامیان محمدباقر قالیباف، وی حضور خود در این نشست را صرفاً بر مبنای جایگاهش به عنوان یک خطیب دانست و تصریح کرد که وظیفه‌اش را اتخاذ رویکردهای سیاسی نمی‌داند. تابناک نوشت؛ حضورم درآن جلسه به‌عنوان یک روحانی و خطیب، امر عجیبی نباید تلقی شود. دو هفته قبل هم در ایام فاطمیه در منزل آقای محسن رضایی سخنرانی کردم- مثل سال‌های قبل و یا در گذشته منزل آقای ولایتی و... هرجا گوش شنوایی باشد؛ از من دعوت شود و امید تاثیر داشته باشم، حتما می‌روم و وظیفه‌ام را که بیان توصیه‌های اخلاقی است، انجام می‌دهم.

آب هم انتخاباتی شد

شنیده شد که مشاور وزیر نیرو با اعلام اینکه با توجه به نزدیکی به فصل انتخابات، حفاظت و امنیت از منابع آب امری مهم و ضروری است، گفت: در روزهای حساس آینده، حتی یک آلودگی کوچک در منابع آب می‌تواند یک بحران ایجاد کند. ستار محمودی اظهار کرد: امسال سالی حساس برای وزارت نیرو است و با توجه به نزدیکی به فصل انتخابات، حفاظت و امنیت از منابع آب امری مهم و ضروری است.

توقیف محموله 3 میلیارد ریالی کالای قاچاق

شنیده شد که رئیس‌پلیس آگاهی چهارمحال و بختیاری از کشف محموله 3 میلیارد و 110 میلیون ریالی کالای قاچاق و دستگیری یک نفر در این رابطه خبر داد. آخرین نوشت؛ سرهنگ فضل‌ا... برزویی گفت: ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حین کنترل خودروهای عبوری در محور بروجن به لردگان به یک دستگاه خودروی کامیون کشنده مشکوک شده و دستور ایست را صادر کردند.

 وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد این محموله از یکی از بنادر جنوبی و به مقصد تبریز بارگیری شده اما مدارک ارائه شده توسط راننده شامل تصویر ترانزیت داخلی، پته عبور و تصویر برگ سبز با محموله مورد نظر مطابقت ندارد. برزویی با اشاره به انتقال خودرو به گمرک استان، ادامه داد: در بازرسی‌های صورت گرفته، 21 هزار و 650 قطعه اسباب‌بازی و لوازم خرازی قاچاق کشف و ضبط شد.

*تهران امروز:

يك تحريف ديگر در روزنامه دولت!

در حالي كه متن مناظره انتخاباتي ميان نماينده دولت، اصلاح‌طلبان، نماينده پورمحمدي و نماينده قاليباف در رسانه‌هاي مجازي و خبرگزاري‌ها منتشر شده است، روز گذشته روزنامه دولت در اقدامي غيرحرفه‌اي بعد از چند روز اقدام به انتشار متن تحريف شده‌اي از اين مناظره كرد.اين جريده با عملكرد غيرحرفه‌اي خود سخنان مديرمسئول روزنامه تهران امروز كه به عنوان نماينده قاليباف در اين نشست شركت كرده بود را با تقطيع و تحريف درج كرد و در مقابل با ويرايش مجدد سخنان نماينده جريان انحرافي كوشيد سخنان وي را منقح‌تر جلوه دهد!

واكنش محسن هاشمي به خبر رد صلاحيتش

محسن هاشمي كانديداي حضور در شوراي شهر چهارم با رد اخباري مبني بر رد صلاحيت وي در انتخابات شوراها گفت: هنوز نامه‌اي در اين خصوص دريافت نكرده‌ام و منتظر اين نامه هستم.هاشمي با اشاره به اخباري مبني بر رد صلاحيت او، معصومه ابتكار و فاطمه راكعي در انتخابات شوراها، گفت: خبري درخصوص رد صلاحيت اصلاح‌طلبان در شوراها ندارم اما زماني كه اين موضوع قطعي شد درخصوص آن اظهارنظر مي‌كنم.به گزارش فرارو،وي افزود: خبر رد صلاحيتم را از طريق پيامك شنيده‌ام. البته عصر ديروز در نهايت اصل خبر رد‌صلاحيت‌ها تكذيب شد.

دولت امانتدار خوبي براي امضاي نمايندگان مردم نيست

حسين سبحاني‌نيا، عضو فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت درخصوص خبر «تقدير ۱۹۷ نفر از نمايندگان مجلس از عملكرد ملك‌زاده» به مجلس نيوز، گفت: دولت امانتدار خوبي براي امضاي نمايندگان مردم نيست.نمايندگان در متن اين نامه از چند سازمان ارائه دهنده تسهيلات سفرهاي نوروزي تشكر كردند و در متن به فرد خاصي اشاره نشده بود و به هيچ عنوان نامي از آقاي ملك‌زاده در اين نامه به‌طور ويژه و مشخص برده نشده است.

وي افزود: نمايندگان مجلس امروز حق دارند كه نسبت به نحوه اعلام محتواي اين متن اعتراض داشته باشند؛چرا كه به هيچ‌وجه به‌طور مشخص در متن نامه از كسي نام برده نشده بود و نمايندگان در زمان امضاي اين نامه با پيش زمينه‌ذهني تقدير از آقاي ملك‌زاده اين كار را نكرده‌اند. وي تاكيد كرد: اين اقدام دولت به نوعي استفاده نادرست از امضاي نمايندگان ملت است.

شايعه حمله ماموران امنيتي به دفتر خاتمي

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با ايلنا، درخصوص شايعه حمله ماموران امنيتي به دفتر آقاي خاتمي گفت: پيامكي به دست برخي افراد رسيده مبني بر اينكه روز شنبه عده‌اي با تجمع در مقابل دفتر آقاي خاتمي از ايشان براي ثبت‌نام در وزارت كشور دعوت به عمل مي‌آورند كه دفتر اين اطلاعيه را تكذيب كرده و هشدار داده بود كه تجمع صورت نگيرد.

به گزارش خبر آنلاين، وي ادامه داد: اگر پليس و نيروي انتظامي در آن منطقه حضور دارد براي رعايت نظم و امنيت آن منطقه و محدوده است.دفتر آقاي خاتمي روال عادي كار خود را ادامه مي‌دهد و ملاقات‌ها صورت مي‌گيرد و نيروي انتظامي منعي براي انجام ملاقات‌ها قرار نداده است.نيروي انتظامي كاري به دفتر آقاي خاتمي ندارد و خبر محاصره دفتر ايشان تكذيب مي‌شود.

راه ورود مهدي هاشمي به بدنه انقلاب

حجت‌الاسلام والمسلمين محمد محمدي ري‌شهري در برنامه ديروز، امروز، فردا در بخشي از برنامه در مورد چگونگي ورود مهدي هاشمي(برادر داماد منتظري و از اعضاي سابق سپاه پاسداران) و افراد وابسته به او به بدنه انقلاب گفت: «جواب اين سوال روشن است. اساسي‌ترين عامل نفوذ اين افراد، دسترسي آنها به آيت‌الله منتظري بود. هرچند اين افراد آقاي منتظري را قبول نداشتند اما وقتي كسي كه در جايگاه قائم‌مقام رهبري است، اين افراد را تاييد و حمايت مي‌كند، زمينه براي نفوذشان در بدنه انقلاب فراهم مي‌شود.

اين افراد به قسمت نهضت‌هاي سپاه ورود پيدا كردند. آقاي هاشمي در اين بخش مسئوليت داشت و از اين موقعيت سياسي و اجتماعي خود و آقاي منتظري نهايت بهره‌برداري را براي رسيدن به اهداف خودكرده است.» ري‌شهري در مورد دليل شدت برخورد با سيدمهدي هاشمي و همچنين موافقين و مخالفين دادگاه او يادآور شد: «كشف موضوع با وزارت اطلاعات بود. ما هيچ علاقه‌اي به ورود به اين مسئله نداشتيم اما مدير ضدجاسوسي وزارت اطلاعات گزارشي به ما ارائه داد كه از كشف يك خانه تيمي با امكانات بسيار پيشرفته، از جمله پودر سرطان زا حكايت داشت.

در اين گزارش اينطور آمده بود كه اين خانه مربوط به سيدمهدي هاشمي و نهضت‌هاي سپاه است و ما از اين موضوع نگران هستيم كه اگر برخورد كنيم و اقدام به تخليه اين خانه نماييم، آيت‌الله منتظري واكنش منفي نشان دهند. اين در واقع سرنخ موضوع پرونده سيدمهدي هاشمي بود.»

اظهارنظرم درباره قاليباف درست منتقل نشد

مهدي چمران درخصوص انتشار خبري در رابطه با موضع‌گيري خود پيرامون قاليباف و مقايسه وي با احمدي‌نژاد گفته است؛ در اين رابطه هم اغراق شد، هم امانتداري رعايت نشد. در جمعي از من سوال شد كدام بهتر هستند، من گفتم هركدام در زمان خود خوب بودند و باز پرسيدند و اصرار كردند كه گفتم هر دو شهردار هستند و براي ما فرقي ندارد، دوباره سوال كردند كه شما با كدام يك راحت‌تر كار كرديد و بنده گفتم آن موقع راحت‌تر كار مي‌كرديم چون شرايط آن مقطع خاص بود و در شهرداري انقلابي صورت گرفته بود، بنابراين بحث شخص نبود.

چمران گفت:دوستان ما ناراحت شدند و تحليل‌هاي فراواني در رابطه با حرف بنده شد كه بر اساس عدم برداشت صحيح از سخن بنده بوده است. حتي در رسانه‌ها نوشتند كه ما اختلاف فكر داريم در حالي‌كه اختلاف‌نظر درست است و اينها با هم تفاوت دارد.

آقاي هاشمي پوئن‌هاي منفي زياد دارد

حجت‌الاسلام جعفر شجوني عضو جامعه روحانيت مبارز در گفت‌وگو با فردا نيوز درخصوص مهم‌ترين انتقادش به دولت آيت‌الله هاشمي گفت:اشرافي‌گري، مديران نامناسب، فساد اداري و مالي؛ كارنامه آقاي هاشمي پوئن‌هاي منفي زياد دارد.وي در اين خصوص كه الان آقاي هاشمي و طرفداران او با برجسته كردن انتقادات از وضع موجود، خود را به عنوان منجي انقلاب و ايران مطرح مي‌كنند، نظر شما در اين باره چيست؟ گفت:منجي اين مملكت فقط آيت‌الله خميني بود و نايب برحقش مقام معظم رهبري. بقيه منجي حزب و گروه و خانواده بودند.شجوني درباره تعدد كانديداها در انتخابات گفت:اين تعدد نامزد به نظر من هم اشتباه است. آرا را خرد مي‌كند.

بايد جامعتين الان ابتكار عمل را به‌ دست بگيرند و يك گزينه را معرفي كنند و سايرين را هم مجاب كنند كه به او كمك كنند و در دولت او هم حضور داشته باشند. مگر چند تا رئيس‌جمهور مي‌خواهيم؟ يك رئيس‌جمهور مي‌خواهيم. بقيه هم همكار رئيس‌جمهور باشند. يك نفر را انتخاب كنند كه اگر رئيس‌جمهور شد باعث غصه نظام و رهبري و مردم نباشد.

اگر تعدد نامزدهاي اصولگرا ادامه يابد رأي‌ها خرد مي‌شود و ممكن است آدم‌هايي مثل هاشمي و مشايي بيايند بالا.وي درباره تاييد صلاحيت مشايي در انتخابات بيان كرد: اولا رحيم مشايي صلاحيتش تاييد نمي‌شود و ثانيا در جامعه بد نام جا افتاده و نمي‌تواند رئيس‌جمهور اين كشور باشد. وي افزود:آقاي هاشمي هم البته همراهي فتنه كرده است. اين همه رهبر گفتند خواص بي‌بصيرت، به كي مي‌گفتند؟ معلوم است كه خواص بي‌بصيرت كيست.

*جمهوری:

سكوت سیدصولت مرتضوی از همراهی احمد‌ی نژاد هنگام ثبت‌نام مشائی
 
حضور احمد‌ی نژاد به عنوان رئیس جمهور در هنگام ثبت‌نام مشائی در ستاد انتخابات كشور، موجب سئوال شد. سیدصولت مرتضوی در پاسخ به این سوال كه آیا حضور آقای احمدی نژاد در كنار مشایی و بالا بردن دست وی جلوی دوربین عكاسان غیرقانونی نیستی، سكوت كرد و پاسخی نداد. وی همچنین گفت: آحاد مختلف مردم از نظر ما مساوی و برای ما عزیز هستند. احمدینژاد برای توجیه اقدام غیرقانونی خود گفته است من امروز در مرخصی هستم!

برگزاری دوره آموزشی تكفیری علیه شیعیان در مدینه

برگزاری دوره آموزشی تكفیری علیه شیعیان در مدینه منوره خشم شیعیان عربستان را برانگیخت. به گزارش شبستان ، جمعی از وهابی های تكفیریی اخیراً يك دوره آموزشی ضد شیعی را به مدت سه روز در دانشگاه اسلامی مدینه منوره برگزار كردند.این دوره آموزشی ضد شیعی با حضور وهابی های تكفیری برگزار شد و در آن علیه شیعیان سخنرانی شد. این اقدام وهابیها، خشم شیعیان را برانگیخت و اعلام كردند كه این گروه ها در شبكه های اجتماعی از واژه های اهانت‌آمیز و عجیب و غریب علیه شیعیان استفاده كردند.

سوء قصد به جان دبیركل اتحادیه عرب با كوكتل مولوتف

دبیركل اتحادیه عرب اعلام كرد روز جمعه در حین مراجعه به دفتر كارش از سوی تعدادی از كودكان و نوجوانان محاصره شده و آنها قصد داشتند با كوكتل مولوتف او را هدف قرار دهند.

 به گزارش خبرگزاری سما، "نبیل العربی" در پایان سمینار "دموكراسی و توسعه نظام منطقه عربی" در مقر اتحادیه عرب كه با هماهنگی با شبكه موسسات ملی عربی مسئول حقوق بشر و سازمان عربی حقوق بشر برگزار شد، گفت تعدادی از كودكان و نوجوانان كه كوكتل مولوتف در دست داشتند، مرا محاصره كرده بودند.وی با اشاره به مشكلاتی كه جهان عرب با آن مواجه است، تصریح كرد: متاسفانه باید بگویم چند كودك كه كوكتل مولوتف در دست داشتند مرا توق?ف كرده بودند. وی همچنین اظهار داشت كه اتحادیه عرب با انتقاداتیی مواجه است و نیاز به تعدیل منشور اتحاد?ه عرب وجود دارد.
برچسب ها: ویژه ، باشگاه ، شبانه ، روزنامه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار